astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ovo nam zvezde predviđaju od 21. do 27. januara

0

Čeka nas izuzetno zanimljiv period!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav

Trenutno ste u svom najjačem osvajačkom zanosu. Period ljubavnih prilika, bilo da su one vezane za kratkotrajne avanture ili neke trajnije odnose se nastavlja i dalje. Nije problem u ovom periodu započeti emotivnu priču, ali je jako bitno na kakvim je osnovama ona postavljena – ukoliko je samo strast i hemija u pitanju, šanse za trajnost nisu naročite. No, ukoliko su u pitanju i zajednička interesovanja, isti pogledi na život i uklapanje onda je itekako moguće da ste pronašli osobu sa kojom ćete se uskladiti na duže. Zauzeti imaju jaku potrebu za promenama – potrudite se da promenite nešto u odnosu sa osobom koju volite, a ne da tražite uzbuđenja sa strane…

 

Posao

Jedna brza i dešavanjima ispunjena nedelja je pred vama, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati jer ste u periodu kada ništa ne možete da čekate i kada nemate strpljenja. Svoju eksplozivnost ipak kontrolišite jer će biti par situacija u kojima ona može izbiti. Neke promene u dogovorima mogu vas izbaciti iz takta, a u ovoj nedelji mogući su i problemi sa tehnikom i papirima. Spremite se da rešavate situacije u hodu. I pored napetosti, jedna nedelja sa mnogobrojnim prilikama je pred vama.

 

Zdravlje

Osetljivi ste na viruse, prehlade a posebno su ugroženi sinusi. Stariji Ovnovi mogu imati problema sa zubima. Mogućnosti povreda u brzini ili nepažnji.

Veliki mesečni horoskop za FEBRUAR 2019. godine

Nova veza za Jarca, loš period za Devicu...

 

BIK

 

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, bilo da ste to planirali ili niste – Mars u vašem polju tajni radi sve u šesnaest I može Bikovima otvoriti mogućnosti ulaska u tajnu, najpre seksualnu i strasnu priču. Ukoliko ste zauzeti – razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će vam definitivno dodatno zakomplikovati život – odnos sa stalnim partnerom je ionako skokovit – zar vam zaista treba još jedan razlog za brigu i nerviranje? A slobodni? Komunikacija sa jednom osobom se brzo razvija i vi kao da ne možete da prepoznate sebe – sva opreznost i strpljivost su nestali kod vas i trenutno vas jedino vuče luda želja da nešto što pre pokrenete. Pa ako je tako onda neka vam je sa srećom…

 

Posao

Red nekih sitnih distrakcija i problema, red odličnih poslovnih prilika. Ovo prvo je potpuno normalno i to je sastavni deo života, a uostalom, rešićete sve. Ovo drugo hvatajte što pre jer neke prilike ne trebate i ne smete propuštati. Više obratite pažnju na papire jer su tu mogući manji problemi, a nemojte da se iznenadite ukoliko dođe i do promena u dogovorima u poslednjem trenutku, kao i do neposlušnosti od strane računara, mobilnog telefona ili tehničkih sredstava koja su vam potrebna za rad.

 

Zdravlje

Zdravstvena situacija je solidna. Brige i stres mogu vam povremeno doneti prolaznu glavobolju.

Finansijski horoskop za januar 2019: Lavovima će se ispuniti VELIKA ŽELJA!

Vagama karijera neće biti u prvom planu, dok Ribe očekuju razne poteškoće...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav

Naglašena je uzburkanost u emotivnim vezama i brakovima i u prvoj polovini nedelje treba se čuvati reči izrečenih u besu, brzini, impulsivno – jer one mogu naškoditi odnosu sa voljenom osobom. Neki od vas mogu čak na prečac doneti odluku o prekidu. Da li je prekid trajne prirode ili ne, to je već pitanje – ali svakako treba dobro razmisliti pre stavljanja bilo kakve tačke, pogotovo ako to radite u besu. Drugi deo sedmice svakako donosi smirenje. Oni koji su slobodni imaju mnoštvo prilika. Neko vam se vrlo uporno i vrlo simpatično udvara i verovatno ne žali ni novca ni truda da vam pokaže svoje interesovanje. Možda biste trebali da date šansu ovoj osobi?

 

Posao

Moći ćete više da se opustite i bolje funkcionišete u drugom delu sedmice. Do tada – očekujte napetih par dana u kojima ćete biti stisnuti rokovima, u kojima ćete morati da funkcionišete onako kako niste navikli, u kojima ćete nervirati saradnike ali i oni vas. Gledajte da u ovom periodu ne napravite greške za koje će vam posle trebati mnogo vremena da ih ispravite. S druge strane – neko vam nudi dobru poslovnu šansu ili želi da vas zainteresuje za saradnju. Pregovori u drugom delu sedmice.

 

Zdravlje

Slaba tačka su zglobovi, naročito kod starijih Blizanaca. Mogućnosti za povrede. Takođe, potrebno je više opreza u saobraćaju i prilikom obavljanja fizičkih aktivnosti.

Venera je u konjukciji sa Jupiterom: Spremite se za velika ljubavna iskušenja!

Ribe će biti najviše na udaru raznih vrsta poroka, a Strelci, Bikovi i Vage treba da ”povuku ručnu”...

 

RAK

 

Ljubav

Ne zaboravite da u ovu sedmicu ulazite sa potpunim pomračenjem svog vladara – Meseca – što itekako može doneti i napetost i nervozu i promenljiva raspoloženja i onaj osećaj da ste pritisnuti, da više ne možete da izdržite I da što pre morate napraviti neki potez, presecanje. Ovakvi osećaji držaće vas sve do polovine nedelje i zato je jako bitno da oni u emotivnim vezama i brakovima ovo prepoznaju i pokušaju da naprave neki kompromis. I u sebi i u odnosu sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni – postoji izuzetno jaka hemija sa nekim i moguće je da ćete joj se u ovoj nedelji i prepustiti, iako ste svesni da to možda i nije baš onakva priča kakvu biste vi želeli…

 

Posao

I početak poslovne nedelje može biti dosta napet. Moguća su neslaganja sa saradnicima, problemi sa papirima i u dogovorima, promene u poslednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. No, ovo je prolazna faza nakon koje dolazi smirenje, pa nemojte da dozvolite da u vama preovlada nervoza, bes – a pogotovo nemojte u ovim danima donositi bilo kakve značajnije odluke. I pored ovakvih situacija vaša pozicija I radno mesto su stabilni, a može se pojaviti I nova ponuda u drugom delu nedelje.

 

Zdravlje

Stariji Rakovi će imati probleme sa kostima, zglobovima, reumom. Mlađi će biti napeti a moguće je i da ih potkači manja prehlada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker