čeka vas radost

Ova godina nosi SREĆAN DAN za svaki horoskopski znak: Saznajte koji će biti vaš!

0

Zvezde nam nose lepe dane u 2019. godini!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi mi imamo dane kada nam ništa ne ide od ruke, ali i one kada nas dobro raspoloženje prati od ranog jutra. Prema astrolozima, radi se o srećnom danu u godini koji imaju pripadnici svakog znaka zodijaka. U nastavku otkrijte koji će biti vaš srećan dan u godini pred nama:

 

Ovan (21.marta - 19. aprila)

 

Srećan dan: 24. novembar 2019.

 

24. novembar simbolizuje iznenađujući zaokret za ovnove i od tog dana sve će im biti u znaku novog početka. Zbog toga će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku biti posebno uzbuđene i srećne.

 

Bik (od 20. aprila do 20. maja)

 

Srećan dan: 18. maj 2019.

 

Bikovi će najveću sreću ove godine doživeti 18. maja. Taj dan će im doneti rešenje problema koji ih jako dugo muči, kao i neočekivano iznenađenje.

 

Blizanci (21. maja do 21. juna)

 

Srećan dan: 24. novembar 2019.

 

Blizanci će 24. novembra zasjati u svom najboljem izdanju. Nakon dugog perioda nesigurnosti, određene stvari rešiće se tog dana. Možda službeni početak dugo očekivane ljubavne veze ili početak novog radnog mesta.

 

Rak (22. juna do 22. jula)

 

Srećan dan: 3. februar 2019. godine.

 

Šta je lepše za rakove od ljubavi? Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku i nemate partnera, trećeg dana februara očekujte susret s osobom koja ima potencijala za dobru ljubavnu vezu. Zauzeti rakovi mogu očekivati veridbu.

 

Lav (23. jula do 21. avgusta)

 

Srećan dan: 7. avgust 2019.

 

Ako ste lav u horoskopu, početak avgusta, tačnije sedmi u mesecu, oslobodiće vas nekog starog tereta. Bilo da je to tugovanje za bivšim dečkom ili loša navika poput pušenja - novostečena sloboda i osećaj uspeha učiniće vas posebno ponosnim i zadovoljnim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker