Pazi s kime pričaš

NE POVERAVAJTE SE! Ova 3 horoskopska znaka su najveće tračare

0

Verujete najbližem prijatelju? Ako je pripadnik nekog od ovih znakova, preispitajte se šta sve zna o vama, jer to možda znaju i mnogi drugi...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Naprosto u ljudskoj prirodi postoje određeni klišei. Teško je nositi se sa poverenom tajnom, tuđom intimom, naročito kao je intrigantna. Ipak, postoji određen tip ljudi koji jednostavno ne ume da "savlada jezik", sa njima valja biti na oprezu.

 

Blizanci

 

Ovaj horoskopski znak ne u me da ćuti. U društvu sa njima je neizmerno zabavno, ali Blizanci ne umeju da čuvaju tajne, čak ni sopstvene. Kod njih je sve transparentno i zapravo im termin "tajna" ne predstavlja "sveto slovo". Zato - držite jezik za zubima.

 

Vaga

 

Zanesena svojom lepotom, Vaga ne mari previše o drugima. Ovoj lepotici manjka empatija i bez problema će, ako je to u njenom interesu, izneti sav vaš "prljav veš". Duševna joj je hrana da komentariše tuđe odevne kombinacije kao promašaje. Ako joj okrenete leđa, vi ste sledeća meta trač partije!

 

Ribe

 

Ribe imaju dvostruke aršine i žive u, može se reći, paralelnim Univerzumima. Zato će vrlo lako menjati mišljena i padati pod uticaj okoline. One nisu sposobne da same donesu zakljuak o nekome, ali ih to i ne zanima. Podržaće uvek jači tabor. A ako popiju koju više, miožete se naslušati onoga što nikada niste ni slutili.

 

 

makonda-tracker