Numerološka prognoza za 2018. godinu

Nalazimo se na pragu Dvojke: Ko će dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu?

0

Dvojke su sklone promenama raspoloženja, ali i vrlo kreativne, pa će ove godine umetnički potencijali doći do punog izražaja, zbog čega će u prvi plan izbiti umetnici, kompozitori, pevači, glumci, slikari kod kojih će biti naglašeni inspiracija i mašta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na pragu smo godine Dvojke koja je pod vlašću Meseca, zbog čega će ovo biti godina žena u kojoj će one dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu! Ovogodišnja Dvojka se dobija sabiranjem Dvojke, Jedinice i Osmice tako da dobijamo broj 11, koji je pod uticajem Marsa i Sunca (akcija i ambicija), a koji sveden na jedan daje Dvojku.

 

Dvojka je pod uticajem Meseca (emocije), Jedinica pod uticajem Marsa i Sunca a Osmica pod uticajem Marsa. Tako je u ovogodišnjoj numerološkoj kombinaciji naglašen Mars koji upravlja jedinicama u broju 11, kao i Jedinicom i Osmicom iz 2018. godine, zbog čega će većina žena, naročito onih koje su prisutne u javnosti, pokazati i borbenu crtu svoje prirode, odlučne da postignu svoj cilj.

 

Inače, svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 18.7.1977. godine, sabiranjem 1+8+7=16 i svođenjem na jedan broj 1+6=7 dobijate bioritamski broj sedam (podložnost stresu).

 

Očekujte brakove, selidbe, raskide: Jedna planeta, a bezbroj naglih promena - najsnažniji astro aspekt u 2018. godini

 

Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+7=24 i svođenjem na jedan broj 2+4=6 dobija se generacijski broj šest (lepota, seksepil), a sabiranjem bioritamskog i generacijskog 7+6=13, 1+3=4 dobija se lični broj 4 (upornost, istrajnost).

 

Tako je, na kraju, vaša numerološka kombinacija 7-6-4. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

 

Zato se i numerološke prognoze uvek odnose na vaš bioritamski broj.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker