najbolja investicija leta

I modni eksperti su se iznenadili: Ovaj komad je jeftin, stoji izvanredno čak i krupnijim devojkama i ističe seksepil na neočekivan način (FOTO)

0

Više od pola veka nakon što je Brižit Bardo ponela ovaj interesantan topić, on je zavladao ulicama svetskih metropola - a leto još nije ni počela!

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Modne blogerke se slažu u jednom: ukoliko želite da brzo i bez mnogo truda tokom predstojeće sezone postignete instant seksi izgled, otkrijte ramena!

 

Zaboravite čokere - vratio se ultimativni letnji trend: Komad nakita za kojim ćete garantovano poludeti (FOTO)

 

Iako su suknjice, šortsevi i kraći kombinezoni i dalje veoma popularni, ovog leta će devojke najčešće pokazivati besprekorno izvajana ramena. Međutim, čak i one koje su bile nešto opuštenije u blizini slatkiša ne moraju da brinu jer je opšte mišljenje da čak i punije devojke izgledaju seksepilno u ovakvim komadima.

 

Trend off shoulder je od početka leta zavladao širom sveta, a modni stručnjaci su mu dali i veoma glamurozan naziv - Bardo top, po legendarnoj Brižit Bardo, koja je među prvima istakla svoju privlačnost uz pomoć ovih komada.

 

foto: Profimedia

Dopada mi se to što je veoma seksi, ali ne na agresivan način", istakao je dizajner Gori Karan.

U svakom slučaju, ovi komadi pružaju mnogo sjajnih prilika za kombinovanje, a postoji samo jedno pravilo: ukoliko ste već otkrili ramena, nema potrebe za prekratkom suknjom, pa Bardo top najlepše izgleda u kombinaciji s midi suknjom i efektnim espadrilama.

 

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Pogledajte još:

 

Volećete ih više od suknje, a nositi češće od pantalona: Poznate dame već uživaju u must have komadu sezone (FOTO)


Nećete potrošiti previše novca, a izgledaćete kao supermodel: 4 vrste kupaćih kostima za kojima su trendseterke poludele (FOTO)

 

Bele farmerice su ponovo u modi: 10 novih načina da ovog leta u njima izgledate spektakularno (FOTO)

makonda-tracker