sa crvenog tepiha

Čipkasto, elegantno i zavodljivo: Ova haljina svakome stoji SAVRŠENO (FOTO)

Popularne čipkaste haljine sa providnim i svetlucavim delovima su idealan spoj glamura i seksepila, te su mnoge poznate dame jedva dočekale da ponesu ovakav model. Međutim i kod ovakvih haljina trebalo bi pažljivo odabrati kroj.
0
1 / 10 Foto: Profimedia

Predivne kreacije sa providnim tilovima su veoma brzo osvojile svet, a Điđi Hadid i Kim Kardašijan u ovakvom stilu već caruju gde god da se pojave. 

 

Ipak, ovakve neobične haljine ne stoje svima isto. I dok će mršavijim devojkama ovakva kreacija pomoći da istaknu svoje ženske atribute, krupnjije devojke može očekivaati razočaranje kada probaju ovakvu haljinu. Ipak, uz nekoliko praktičnih saveta možete pronaći glamuroznu i zavodljivu kreaciju baš po svojoj meri, a to su nam pokazale i mnogobrojne poznate ličnosti. 

 

Ukoliko imate šire kukove i ženstvenu figuru poput Kim Kardašijan, možete diskretno naglasiti ramena sjajnim štrasom ili neobičnim naramenicama i efekekat neće izostati. 

 

Ipak, ukoliko su ramena problematični deo, možete se odlučiti za sjajne detalje oko drugi ili na kukovima koje će u prvi plan postaviti centralni deo vašeg tela. Čipka, cirkoni ili štras - odabir je samo vaš, a broj kombinacija je ogroman. 

makonda-tracker