PC na modnoj pisti

Dragana Ognjenović i HP prvi put predstavili Srbiji prenosivi računar HP Pavillion Dv6.
0
1 / 6

Ovaj prenosivi računar prvi put je predstavljen u Srbiji u Expo centru, na modnoj reviji Dragane Ognjenović, u okviru Beogradske nedelje mode. Novi HP-ov model računara uklopljen sa softverom Dragane Ognjenović predstavlja pravi uvod u prvu saradnju tehološke kompanije i dizajnera u Srbiji.

- Kao što to volim i u odeći, i HP Pavilion Dv6 je preciznog kroja, svedenih linija i načinjen od vrhunskih materijala. Pažnju privlači sjajnim crnim izgledom pod neobičnim nazivom Black Espresso, kvalitetnim završnim radom i vrhunskim mogućnostima, pa tako predstavlja harmoničan spoj dizajna i tehnologije i deo je inspiracije za ovu prezentaciju. Prenosivi računar je već postao neizostavan jer olakšava rad i poboljšava komunikaciju, a HP Pavillion Dv6 je neobično brzo uz svoje tehnološke prednosti postao i veoma poželjan modni detalj - kaže Dragana Ognjenović.

Prenosivi računar HP Pavilion dv6 i nova kolekcija Dragane Ognjenović iz linije software namenjeni su svakodnevnoj upotrebi, a sinonimi su za jednostavnost pri korišćenju.

 

makonda-tracker