revija za pamćenje

Poznati modni znalci i venčanice iz snova

Sara Jovanović, Marija Bergam, Ida Prester, Ilda Šaulić, Maja Uzelac, Boško jakoviljević, Igor Todorović, Ashok Murty, Bojana Janković, Bojana Jovetić, Nenad Radujević, Goga Grubješić, Jelena Ivanović... samo su neka od lica viđenih na reviji venčanica održanoj u impozantnom holu Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

0
1 / 39 Foto: Bojana Janjić

Brend INES Atelier, iza koga stoji dizajnerka Ines Janković, priredio još jedan izuzetan modni događaj, a u clju prezentacije posebne kolekcije venčanica - koje su njen prvi iskorak u visoku modu.

 

Inpirisane arhitekturom i primenjenom umetnošću, venčanice iz kolekcije Bridal 2018/19 Haute Couture savršeno su se uklopile, ali i gotovo zasenile, enterijer fakultetske zgrade koja je najlepši i najistaknutiji deo beogradskog univerzitetskog kompleksa. Svaka haljina rađena je ručno, s fokusom na formu koja prati pokret i čini ga elegantnim.

 

Ovom nesvakidašnjem modnom događaju prisustvovao je zaista veliki broj poštovaoca rada Ines Janković - njenih kolega, predstavnika medijskih kuća, ali i brojnih javnih ličnosti.

 

 

makonda-tracker