icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Spektakularno

Terapija vunenim štofovima, kožom, svilom i pamukom: Bata Spasojević zatvorio 31. Fashion Selection (FOTO)

Revijom Bate Spasojevića, "Rock Therapy", svečano je zatvoren 31. Fashion Selection. Boravak u Parizu, gradu svetlosti, mode, ljubavi i umetnosti, bio je velika inspiracija za nove modne kreacije jednog od najomiljenijih srpskih kreatora.

1 / 34 Foto: Promo

Obilazak muzeja, skulpture baroknih i renesansnih anđela, energija srednjevekovnih umetnika koja se oseća kroz njihova dela, uz slušanje muzike rok zvezda sa kraja 20. veka, rodile su kod Bate nove ideje, nove modne skice, koje su realizovane preko printova na raznim materijalima i kombinacijama na prvi pogled nespojivih materijala.

 

Fuzija mode i filma: Najzanimljiviji momenti sa samog početka 31. Fashion Selectiona (FOTO)

 

Kvalitetni vuneni štofovi, koža, svila, pamuk, uz vrhunske kreacije i neočekivane spojeve, doprinose da osoba koja ponese kreaciju Bate Spasojevića uvek oseti individualnost, udobnost i odlično vizuelno predstavljanje, kao i rađanje želje da uvek jedva čekate da vidite kakvu novu kreaciju i modno predstavljanje će smisliti Bata Spasojević.

 

Nakon sabiranja odličnih komentara i novih kreativnih predloga, novi ENTER-taiment, odnosno 32. Fashion Selection čeka vas već u aprilu 2018. godine.