Ceca u ludom noćnom provodu

U subotu uveče u prestoničkom klubu na vodi Freestyler održana je Celebrtity night žurka kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.
12
1 / 6

Prvi se na splavu pojavio Milorad Čavić u društvu Ivane Đerisilo i ličnog obezbeđenja, čime je ovaj par i demantovao spekulacije o raskidu. Ubrzo posle njih u klub je ušetala i najpopularnija srpska pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom kome je ovo bio prvi noćni izlazak. Pored mlađanog Ražnatovića, u Cecinom društvu bili su i modni kreator Saša Vidić i pop pevač Danijel Đokić. U jednom momentu pridružila im se i učesnica Operacije Trijumf Milica Majstorović, a nedugo zatim i fudbaler Boško Janković, koji i pored povrede noge nije odoleo subotnjem noćnom provodu. Ništa manje veseo od ostatka ekipe nije bio ni Mladen Radulović, koji je na žurku došao bez verenice Anabele.

Uz haus zvuke popularnih domaćih DJ-eva Mirka i Miksa, fensi ekipa đuskala je do radnih jutarnjih sati, a zabavu nije uspela da pokvari ni kiša koja je padala tokom cele noći.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker