najlepši i najbolji

Oni su premijeru učinili još spektakularnijom: Pinkove zvezdice su na neodoljiv način predstavile hit film (FOTO)

Veliko nam je zadovoljstvo da vam prenesemo delić atmosfere sa premijere animiranog filma "Pevajmo", koja je održana proteklog vikenda u bioskopu Cineplexx Delta City.
0
1 / 7 Foto: Promo

Muzički producenti najvećeg regionalnog šou programa Pinkove zvezdice, Marko Kon i Nemanja Mihajlović i muzički pedagog Bojana Mašković osnovali su školu pevanja Voice stars factory.


Pre početka filma, gledaoci u sali su imali priliku da čuju nekoliko njihovih polaznika koji su im svojim fenomenalnim nastupima izmamili uzdahe i osvojili gromki aplauz.

 

Uživali smo u izvođenju Teodore Tare Stojanović, Bojane Radovanović, Đorđa Divjaka i Ivane Dimkovski.

Specijalni gosti dešavanja su bile sjajne PINKOVE ZVEZDICE, koje su došle da pruže podršku svojim kolegama. Njihove glasovne mogućnosti i nesvakidašnji talenat su sve prisutne ostavili bez teksta. Sa pesmom po sopstvenom izboru, uživali smo u nastupima Darije Vračević, Nikole Milenkovića i pobednice prve sezone, Marije Serdar.


Premijeri su prisustvovali i glumci koji su se potrudili da sinhronizacija ovog filma zvuči fantastično (Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Iva Stefanović, Milan Antonić, Dragana Milošević, Dušica Novaković, Peđa Damnjanović..) kao i reditelj sinhronizacije, Nikola Bulatović.


Ukoliko ste propustili premijerno prikazivanje filma "PEVAJMO", možete ga pogledati na velikim platnima naših bioskopa od četvrtka, 22. decembra, u 2D ili 3D tehnici.

makonda-tracker