NOĆ GLAMURA

Dodeljene prestižne nagrade: Održan ELLE Style Awards!

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd 7. novembra je održana prestižna manifestacija ELLE Style Awards.
0
1 / 28 Foto: Promo

 

Nagrade su u Srbiji dodeljene po četvrti put, a ovogododišnja dodela prevazišla je sve prethodne! I ovoga puta ELLE Style Awards podržala je kompanija Generali, a ostali prijatelji projekta su: Portonovi Montenegro, Sun, Moon & Stars, vinarija Erdevik, Jana, Perwoll, Optika Sole, Najlepse želje, Estee Lauder, British Motors i XYZ Premium Fashion Store.


Okupilo se više od 200 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, među kojima su bili Rade Šerbedžija, Olivera Kovačević, Roksanda Ilinčić i mnogi drugi.
Veliku pažnju i oduševljenje zvanica izazvalo je uručenje Elle Style Award nagrade za životno delo koje je otišlo u ruke upravo Radeta Šerbedžije.


Veče je prošlo u znaku zanimljivog programa, a na sceni su se pre i posle proglašenja pobednika smenjivali voditelji Boško Jakovljević i Nataša Miljković.


ELLE Style Awards 2016 otvorila je Natalija Cvetković, podpredsednica kompanije Adria Media Group i direktorka magazinskih izdanja, obrativši se prisutnima:

 

Kada kažete da je nešto njen ili njegov stil, to opisuje samu suštinu nečije ličnosti. Ono što je izdvaja od drugih, lični pečat, hrabrost da se ne bude deo okvira koji drugi nameću. Zato ELLE nagrađuje one koji su posebni, one koji se izdvajaju u svojim oblastima. Stil Adria Maria Grupe, čiji je ELLE važan deo, je da bude vizionar. Mi ne pratimo svetske trendove, mi idemo u korak sa njima. Plan nam je da taj korak i ubrzamo”, takođe je naglasila da je svaki uspeh zasluga timskog rada u kome je važno ko je na čelu, ko daje smernice i određuje tempo napredovanja.

 

Stoga je uspeh Adria Medije uspeh njenih zaposlenih, ali i predsednika kompanije Aleksandra Rodića koji je ovaj pobednički tim izabrao i dao mu šansu.


Velika čast je što je ovoj prestižnoj manifestaciji prisustvovala i uvažena gošća iz Pariza, Patricia Nagy Travieso, izvršna urednica ELLE International. Ona se takođe obratila prisutnima, pohvalivši rad magazina ELLE Srbija kao dela velike internacionalne porodice, kao i sam događaj naglasivši da se identičan održava u oko dvadesetak zemalja širom sveta i poželela srećan početak rada novoj glavnoj i odgovornoj urednici magazina ELLE, Duški Jovanić.


Elle Style Award za muziku je uručen talentovanom i svestranom Marku Šeliću Marčelu, dok je jedna od najistaknutijih srpskih modela današnjice - Mina Cvetković proglašena za Najboljeg modela. Mini je nagradu uručila Optika Sole i dodatno je obradovala Cartier naočarama.


Jedinstvena i neponovljiva, a pre svega surovi profesionalac Olivera Kovačević je dobitnik Elle Style Award nagrade za Najbolje TV lice, koja je nagradu primila od brenda Najlešpše želje.


Elle Style Award nagrada za Humanost je otišla u ruke harizmatične i uspešne Maje Lalić koja je uspela da kroz projekat Mikser pomogne mnogobrojnim umetnicima i organizacijama, a njoj je Jana voda uručila nagradu.


Miljenik medijske kuće Gawker, prestižni modni i portretni fotograf Nikola Tamindžić je dobitnik nagrade Elle Style Award u kategoriji Umetnost, a Generali, kao dugogodišnji partner Elle Style Awards događaja, uručio je Nikoli nagradu.


Kuvar, službenik, pisac... Najnormalniji čovek na svetu - Ivan Tokin je proglašen za Najboljeg pisca, a British Motors, generalni uvoznik za Jaguar I Land Rover, predao mu je nagradu.


Bojana Nikitović, žena koja je zaslužna za kostime filmskih hitova poput Marije Antoanete, dobitnica Elle Style Award nagrade u kategoriji Film i pozorište. XYZ premium fashion store Bojani su uručili nagradu na bini i poklonili joj ekskluzivnu Coccinelle torbu.


Elle Style Award u kategoriji Najbolji internacionalni skaut je otišla u ruke Jelene Ivanović, a brend Estee Lauder i kompanija Orbico su Jelenu dočekali na bini i predali joj nagradu.


Naša bronzana devojka iz Rija, Ivana Španović je dobitnica nagrade Elle Style Award za sport, a Portonovi je želeo baš njoj da uruči nagradu, dok je kreatorka Ana Ljubinković trijumfovala u kategoriji Dizajner i brend Perwoll je baš nju izabrao za dobitnika kom želi da preda nagradu.


Muza nove modne ere. Kraljica boja. Miljenica londonske fashion scene Roksanda Ilinčić je proglašena za Ikonu stila, i njen izlazak na binu je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom. Luksuzni lanac prodavnica, Sun, Moon & Stars, Roksandi je uručio nagradu.


Na samom kraju večeri, glavna i odgovorna urednica srpskog Elle magazina - Duška Jovanić je legendi jugoslovenskog filma i poslednjem boemu regije, Radetu Šerbedžiji uručila Elle Style Award za Životno delo. Potpuno simbolično, ovu nagradu dodelila je vinarija sa dugogodišnjom tradicijom, vinarija Erdevik. Erdevik je za Radeta spremio poseban poklon u vidu specijalnog vinu u elegantnoj crnoj plišanoj kutiji sa potpisom vinarije.


Za dobru atmosferu na događaju pobrinuli Dijana Sretenović, koja je dodatna atmosferu učinila elegantnom, a za kasniji muzički program su bili zaduženi Tzootzoonga ansambl, kao i DJ Peppe.


Sve goste je u sali sačekao poklon od Sun, moon & stars u vidu luksuznih, posebno dizajniranih Royal Doulton dekorativnih tanjira. Takođe, kao dopuna lepoj dekoraciji, na svakom mestu je bila čokoladica Najlepše želje, a poklon paket ih je čekao po završetku događaja. Portonovi je gostima pripremio estravagantni katalog kojih ih je svojim izuzetnim fotografijama odveo u magični svet luksuznih vila i letnje atmosfere. U skladu sa temom ovogodisnjeg Elle Style Awards, Perwoll je svim zvanicama poklonio Perwoll Gold na samom kraju događaja. Poseban ugođaj omogućio je British Motors, kao oficijeno vozilo događaja, koji je gostima prikazao nove modele brendova Jaguar i Range Rover.

 

I, događaj ne bi bio potpun da nije bilo i jednog iznenađenja. Jasmina Šupeljak, kreativni diretkor magazina Elle, bila je srećni dobitnik naočara Cartier koje su se skrivale ispod njene stolice. Pored toga, Optika Sole se potrudila da svakog gosta na stolu sačeka maska u obliku specijalno dizajniranih naočara koje su upotpunile atmosferu, naročito kad je slikanje uzelo maha. Zvanice su tokom cele večeri uživale u vinima vinarije Erdevik. Ko je ljubitelj belog vina opredelio se za Sauvignon Blanc, a oni koji preferiraju crveno odlučili su se za Trianon vino. Roze je takodje bio na repertoaru i to sa vrlo interesantnin nazivom - Roza Nostra.
 

makonda-tracker