događaj koji smo čekali

Tenis, tradicija i humanost – petnaesti put kod Noleta

Teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – prvog vikenda oktobra u Beogradu. Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije sa nestrpljenjem čekaju da prikažu svoje teniske vrline na 15. teniskom turniru poznatih!
0
1 / 11 Foto: Đorđe Tomić, Antonio Ahel

Ova tradicionalna humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana na terenima TC „Novak“ za vikend 1.i 2.oktobra, i okupiće veliki broj poznatih ličnosti i predstavnike diplomatskog kora u Srbiji - koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis!

 

U okviru programa turnira, dvanaesti put put će se održati i turnir za decu „Mini-Tennis Open“ uz podršku Teniskog Saveza Beograda, otvoren za sve zainteresovane učesnike do deset godina.

 

Fenomenalan je osećaj kada se u nekom sportu takmičiš, a još pre početka znaš da ćeš pobediti. Možda tako u tenisu sme da razmišlja Nole, ali eto, razmišljam i ja. Jer, mislim da sam jedina osoba koja je učestvovala na svih 15 turnira (i tu sam pobednik), a i sama činjenica da ću se opet družiti sa svim dobrim, pozitivnim i dragim ljudima na najbolje organizovanom turniru u Srbiji je već velika radost. A svaka radost je – pobeda! Kao što je pobeda i činjenica da humanitarni aspekt svih dosadašnjih 15 turnira čini da svi koji učestvujemo budemo pobednici“ izjavio je Sale Jovanović, redovni učesnik turnira od njegovog nastanka.

Ja, Igor Lazić, kao 768.000 teniser sveta radujem se teniskom turniru poznatih gde ćemo opet u duhu sporta, poverenja i ljubavi odmeriti snage i pokazati još jednom da je važno učestvovati , a ne pobediti. Pozivam sve zainteresovane da dođu da nas bodre i da se smeju“ poručuje verni Niggor.

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10h do 19h, a trofeje pobednicima će dodeliti Savezni selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović, dok će humanitarni fond turnira biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv dijabetesa – Plavi krug.

 

Poznate ličnosti koje će ukrstiti rekete na turniru su : Gradonačelnik Siniša Mali, Savo Milošević, Milan Kalinić, Jelena i Žika Zana, Kiki Lesendrić, Niggor, Tanja Petrović, Adriana Čortan, Milan Bošković, Marko Đurovski, Aleksandar Gajšek, Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Nenad Marjanović, Ivan Stanković, Miša Obradović, Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilović, Ilija Belošević, Mirko Luković, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Miša Nestorović, Goga Grubješić, Biljana Vraneš, Goran Pitić, Nenad Jestrović, Neven Bošković, Siniša Ubović i mnogi drugi

 

Ulaz za sve posetioce je slobodan!

makonda-tracker