osmeh govori sve

Previše lepote na jednom mestu: Ovako se Viktorijin anđeo provodi u Beogradu

Jedna od prelepih manekenki je svojom pojavom privukla mnogo pažnje. Evo kako se Viktorijin anđeo zabavlja u prestonici.
0
1 / 10 Foto: Freestyler

Freestyler je omiljeno mesto za zabavu kako ljubitelja klabinga iz prestonice tako i gostiju iz svetskih metropola koji u Beograd dolaze na odmor.

 

Svaka sreda, već 16.godina rezrvisana je za Rnb i hip hop zvuk, a za DJ pultom nalaze se pioniri ovog pravca Ike i Prema. Sinoć su nastupile Katarina Ostojić Kaya i Mimi Mercedez čija je pesma "Ne možes da sediš sa nama" za kratko vreme postala hit. Gosti su , Kayu i Mimi , nakon izvođenja ovog hita nagradili gromoglasnim aplauzom .

 

Kajino izvođenje hitova zvezda kao što su Rijana i Ališija Kiz, izazvalo je opšte oduševljenje prisutnih na Freestyleru.

 

Drago mi je što sam nastupila po prvi put na Freestyleru. Repertoar je kao što ste i sami mogli da čujete bio drugačiji od onog na šta je moja publika navikla. Drago mi je da se ljudima to dopalo , oduševljena sam reakcijama ", rekla nam je uvek nasmejana pevačica .

 

Na nastupu Kaye i Mimi Mercedez provodili su se i Marko Đurovski, Seksi Sandra i Neša Bridžis.

 

Najveću pažnju izazvao je dolazak makenekenke Kristine Perić koja će rame uz rame šetati pistom sa Adrijanom Limom i ostalim Viktorijinim Anđelima.

 

Lepa manekenka provodila se u društvu prijateljica, a osmeh koji nije skidala

sa lica govori da ne skriva zadovoljstvo povodom saradnje sa Viktorjinim anđelima.

makonda-tracker