Catturare un Momento

U duhu Italije i Milana: Poznati na otvaranju nove izložbe Stefana Kokovića (FOTO)

Poznati beogradski umetnik i pevač Stefan Koković otvorio je svoju četvrtu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom Catturare un Momento.
0
1 / 18

Ovo je ujedno bilo i svečano otvaranje VII smotre mladih modnih dizajnera iz regiona Balkan Art Fashion Event. Tokom boravka u Milanu, ispred Stefanovog objektiva našli su se modeli najveće italijanske modne agencije - Fashion Model, koji iza sebe imaju rad sa vodećim modnim kućama kao što su Dolce and Gabbana. Pored saradnje sa agencijom, na fotografijama su se našle i neke domaće javne ličnosti poput Viktora Savića, Jane Milić, Lene Bogdanović, Ane Štajdohar, blogerke Zorannah, Dragane Mićalović, reprezentativca Srbije u odbojci Aleksandra Okolića i drugih. Na samom otvaranju izložbe bio je upriličen koktel za sve zvanice, a za poklone gostima bila je zadužena dizajnerka Vesna Milošević koja je u saradnji sa Stefanom kreirala liniju nakita. 

Pored poznatih ličnosti sa fotografija, među Stefanovim prijateljima koji su bili da ga podrže, našli su se Danijela Karić i Danijela Vranješ, kao i članovi sastava Makao u kome je Stefan Koković pevač. 

Inspirisan Italijom i Milanom, ovaj umetnik je predstavio senzibilitet jednog grada i modu kojom on odiše. 

TAGOVI: izložbamoda
makonda-tracker