Glamurozni Bal ruža

U Kristalnoj dvorani u hotelu Hyatt Regency u subotu sedmog novembra, održan je četvrti po redu tradicionalni humanitarni Bal Ruža, u organizaciji Dobrotvornog fonda Katarina Rebrača.
1
1 / 7

Ova glamurozna manifestacija okupila je veliki broj gostiju iz poslovnog sveta, kao i mnogobrojne poznate ličnosti koje redovno daju svoju podršku Fondu u borbi protiv raka dojke: Verica Rakočević, Sanja Ilić, Zlata Petković, Biljana Ristić, Irina Kruška, Miloš Milovanović, Niša Saveljić, Bojan Marović, Nebojša Babić, Aleksandar Nikolich i mnogi drugi prijatelji fonda. Gosti su imali priliku da uživaju u zabavnom muzičkom programu Beogradskog akustičnog orkestra kao i u posebno odabranom repertoaru Diva – Tijane Dapčević, Tamare Todevske i Ivane Peters, koje su oduševile prisutne svojim izvođenjem.

Na Aukciji su bila ponuđena dela istaknutih srpskih umetnika i rekviziti naših najuspešnijih sportista, slikari: Momo Kapor, Pavle Blesić, Cile Marinković, Veselin Vešković, Jelena Blečić; sportski rekviziti: dres potpisan od strane svih igrača KK Partizan, potpisane patike Dejana Bodiroge i Dražena Dalipagića; nakit: Zlatara Stefanović, kao i luksuzno trodnevno krstarenje grčkim ostrvima koje je donirala Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine.

Da bi veče bilo još prijatnije, pobrinuli su se Darko Panović koji je vodio program i Sava Radović, koji je zajedno sa Katarinom vodio aukciju.

Cilj ovogodišnjeg donatorskog Bala Ruža, kao i ovogodišnjih aktivnosti Dobrotvornog fonda Katarina Rebrača, je prikupljanje sredstava za otvaranje preventivnih ordinacija za rano otkrivanje raka dojke pri domovima zdravlja širom Srbije. Svaka žena zaslužuje da bude pregledana i lečena u najadekvatnijim uslovima i najsavremenijim medicinskim aparatima za rano otkrivanje raka dojke.

makonda-tracker