(FOTO)

PRAZNIČNA DEKORACIJA NA NAJVIŠEM NIVOU: Proverite zbog čega Melanija Tramp iz Bele kuće odlazi SA STILOM! (GALERIJA)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

StormiD

11-12-2020 14:15h
Smesni ste, majke mi. Pa sta vi zamisljate da Melanija pridrzava stalak pa kad nataknu jelku na stalak ona dodaje lampione i svecice da se jelka okiti? Melanija tu nije prstom mrdnula, zasto njoj idu pohvale?
Zivi ste smor sa ovom Melanijom, keve mi. Nece biti upamcena apsolutno po nicemu za vreme Trampovog mandata. Mozda po tome sto je mrdnula govor od Mishel Obame, citave recenice je prepisala.
Zena bez harizme, bez zivotnog smisla, sem da grabi. I da nepodobne prijatelje pusta niz vodu ma koliko da je dugo trajalo prijateljstvo.

Iva

14-12-2020 02:22h
@StormiD
Znači, ti je poznaješ?

Alexo

09-02-2021 20:57h
@StormiD
Ma jel'?!Ti znaš?! Čemu toliko zlobe u tvom komentaru?!A ove prethodne su bile bolje?! Šta je sa Žaklin Kenedi?! O njoj bi se moglo pisati u nedogled što se "mažnjavanja" tiče!

goca

15-12-2020 02:28h
Zao mi je sto ide Melanija iz Bele kuce, za Trampa manje vise. Zena je prekrasna i uzivala sam uvek gledajuci njene fotografije., a i nekako mi dodje kao nasa.Nadmasila je i Zaklinu Kenedi. Jelke su savrsene, nije ih sigurno ona ukrasavala, ali je znala izabrati dekoratera. Malo li je to?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: