foto

Podrška umetnosti i kulturi: Druga donatorska večera Bitef festivala okupila je mnogo POZNATIH LIČNOSTI

Druga donatorska večera Bitef festivala uspešno je održana u hotelu Square Nine. Donatorskoj večeri prisustvovali su Lena Kovačević, Nataša Ninković, Slaven Došlo, Branka Pujić, Svetozar Cvetković, Uroš Đurić, Jelena Đokić, Milan Marić, Anđela Jovanović...

2
1 / 11 Foto: Jakov Simović

Na donatorskoj večeri koja je okupila predstavnike diplomatskog kora, brojne ličnosti iz poslovnog, umetničkog i javnog života prikupljena su sredstva koja će biti usmerena u realizaciju programa Bitef festivala. U okviru donatorske večere održana je aukcija dela naših poznatih slikara.

 

Ivan Medenica se ukratko osvrnuo na uspehe 52. Bitefa i predstavio šta nas sve očekuje na 53. Bitefu. Medenica je izrazio i zadovoljstvo time što je od prethodne večere formiran i Bitefov klub prijatelja, što govori o tome da se saradnja između biznis sektora i kulture i umetnosti razvija i da je sve više onih koji žele da postanu deo svetske pozorišne porodice.

 

Večeru su upotpunili zvuci gudačkog kvarteta Intermeco, kao i nastup specijalne gošće Lene Kovačević uz pratnju Gorana Potića.

 

Cilj donatorske večeri je uspostavljanje novog modela podrške umetnosti i predstavlja jedinstveni događaj u sferi kulture kod nas.

 

 

makonda-tracker