glumci koje volimo

Sve zvezde domaćih serija na jednom mestu: TOP kanal predstavio program za jesen

Popularni glumci koje ćemo gledati u serijama Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, Konak kod Hilmije i Žigosani u reketu, kao i u zabavnim programima TOP kanala, okupili su se juče u jednom beogradskom hotelu. Pogledajte kako je bilo.

0
1 / 16 Foto: Promo

United Medija predstavila je danas programsku šemu TOP kanala i najavila ekskluzivni i visoko kvalitetni sadržaj koji će se na TOP kanalu emitovati tokom jeseni i zime.

 

Uz TOP serije: Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, Konak kod Hilmije i Žigosani u reketu, kao i zabavni program koji čine Kefalica, kviz Totalni obrt i kulinarska emisija Mr Kitchen biće TOPlo ove jeseni i zime. Ovo je tek početak, jer svoju programsku ponudu nastavljamo da proširujemo i u budućnosti, nastojeći da gledaocima pružimo širok spektar različitih žanrova za sve uzraste. Pored noviteta iz domaće produkcije, na TOP kanalu gledaćete i nastavke serija koje se već emituju – „Kako se izvući sa ubistvom“, „Most“ i „Zatvor Ventvort“ , kao i nove ekskluzivne naslove – „Životinjsko kraljevstvo“, „Zona sumraka“, „Pepeo pepelu“, „Trbosekova ulica“ i drugih“, izjavila je Aleksandra Subotić, izvršni direktor United Medie, naglasivši da je TOP kanal u ovom trenutku u završnoj fazi pregovora za emitovanje planetarno popularnih naslova „Suits“, „Mad Men“, „Orange is the new black“ i „Brooklyn Nine-Nine“.

 

makonda-tracker