premijera

„Legenda o Kolovratu“ oduševila publiku

 

Film “Legenda o Kolovratu” oduševio je sinoć posetioce u prepunoj sali bioskopa Cineplexx u Shopping centru Ušće. Brojne poznate ličnosti podržale su premijeru spektakularnog filma, među kojima i Gru, Igor Pervić, Marija Veljković sa suprugom, Beba Dragić, Branka Pujić, Nebojša Babić, Dragan Vujić Vujke, Marko Đurovski, Uroš Ćertić, Bata Spasojević i mnogi drugi.

0
1 / 16 Foto: Promo

 

U filmu je posebno uživao i ruski ambassador Aleksandar Čepurin, koji nije krio zadovoljstvo zbog dolaska glumca Ilje Malakova. Pojava glavne zvezde filma na beogradskoj premijeri izazvala je višeminutni aplauz po završetku projekcije, čime je potvrđeno zadovoljstvo gledalaca nakon projekcije velikog ruskog spektakla.

 

Obzirom da sam radio sa velikim holivudskim produkcijama, mogu samo da pohvalim ovaj film u svakom pogledu. Drži pažnju sve vreme, kaskade i borbe sa mačevima su odlične, kostimi su perfektni i visokobudžetni. Mislio bih da je holivudska A produkcija da sam ga gledao negde preko. Jedno veliko bravo braći Rusima na ovakvom projektu. Nadajmo se da će doći i kod nas i snimiti neki sledeći film”, rekao je kaskader Uroš Ćertić nakon premijere.

 

Uspešna premijera proslavljena je žurkom u klubu Top of the hub, gde je Malakov pokazao i svoje plesačko umeće. “Voleo bih da ovaj film još više zbliži naša dva naroda. Bila je ovo neverovatna noć. Pun sam utisaka, hvala Beograde”, dodao je Malakov.

 

U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari taj mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, koji im se suprotstavlja.

 

Režiju potpisuju Džanik Fajziev i debitant Ivan Šurkovetski. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksey Serebrijakov, Aleksandr Ilin.

makonda-tracker