neprikosnovena elegancija

U belim kombinacijama zavodi, ali roze boja je transformiše u kraljicu seksepila: 7 kombinacija ovogodišnje boginje Kana (FOTO)

0

Jedna od najlepše odevenih glumica na crvenom tepihu tokom 70. Filmskog festivala u Kanu definitivno je bila ova plavokosa zvezda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ima 47 godina, ali izgleda makar 15 godina mlađe. Ne pokazuje ništa, ali čini da svi gledaju samo u nju. Gde god da korakne, privlači pažnju.

 

Neodoljiva, šarmantna i prelepa Uma Turman osvojila je naklonost modnih stručnjaka tokom Kanskog festivala, na kojem je bila članica žirija. S obzirom na to kakve je obaveze imala na Festivalu, Uma je svakog dana morala da bude na crvenom tepihu, a nije razočarala baš nijednom.

 

Romantični, prijateljski, strastveni: 5 poljubaca o kojima je pričao ceo Kan (FOTO)

 

Uglavnom smo je viđali u beloj i roze boji - bela je mahom bila rezervisana za razigrane varijante, dok je u dvemu roze haljinama dala svom izgledu notu glamura. Tu je, međutim, i jedna crna kombinacija za sve prilike koju bi svaka devojka rado ponela - jednostavne sandale, uske pantalone, opuštena košulja i interesantan blejzer.

 

1 / 7 Foto: Profimedia
makonda-tracker