prebrojite oskarovce

Mamma Mia premijerno prikazana u Londonu, ZVEZDE blistale na PLAVOM tepihu

Svetska premijera novog nastavka mjuzika "Mama Mia! Idemo ponovo" održana je u Londonu, a na mediteranski plavom tepihu pojavile su se zvezde: Meril Strip, Šer, Pirs Brosnan, Kolin Firt, Endi Garsija, Stalen Skarsgard, Lili Džejms, Amanda Sejfrid, Dominik Kuper... Film u naše bioskope stiže 19. jula, a do tada pogledajte fotografije s premijere.

1
1 / 50 Foto: Upi Media

Spremite se da pevamo i igramo, spremite se za smeh ljubav koja iznova počinje. Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, Endi Garsija i dobitnica Oskara, Šer, ova muzička komedija u naše bioskope stiže 19. jula 2018. godine.

 

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

"Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

 

makonda-tracker