nenadmašne

Smele, maštovite, originalne: 5 najzanimljivijih modnih odabira na prošlogodišnjoj žurki Story Celebrities Only (FOTO)

U susret proslavi 11. rođendana magazina Story i glamuroznoj žurki koja će okupiti najveće srpske zvezde, prisećamo se najsmelijih modnih izdanja naših najpopularnijih pevačica na prošlogodišnjem Story Celebrities Only.
0
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Svake godine, najpopularniji časopis o poznatima u Srbiji okuplja najveće zvezde naše estrade na jednom od najglamuroznijih događaja u našoj zemlji.

 

Story Celebrities only: Ovako su se poznati proveli na proslavi desetog jubileja magazina Story! (FOTO)

 

S obzirom na to, slavni pažljivo biraju odela i večernje toalete, a neki od njih bili su odvažniji od svojih kolega i koleginica, pa su poneli kombinacije koje će se dugo pamtiti.

 

STORY CELEBRITIES ONLY PARTY: Veče kada maske padaju

Uskoro se održava najglamurozniji događaj u Srbiji

 

foto: Promo

U utorak 11. oktobra, magazin Story proslavlja svoj 11. rođendan zabavom samo za poznate. Najglamuroznijoj zabavi u zemlji prisustvovaće najpoznatiji glumci, najpopularniji pevači, najuspešniji sportisti, najcenjeniji umetnici - najperspektivnije mlade zvezde i najharizmatičniji poznati koji traju godinama.

 

Story Celebrities Only Party stekao je status prestižnog događaja, o kojem se priča tokom čitave godine, jer u jedinstvenom scenskom i muzičkom ambijentu uživa preko 350 poznatih zvanica.

 

Ovo je ujedno prilika kada će magazin Story dodeliti nagrade ličnostima koje su obeležile godinu za nama.

 

Generalni sponzor događaja Story Celebrties Only Party je Huawei.

 

 

 

makonda-tracker