Najmlađa modna ikona na svetu

Nort Vest danas puni tri godine: Najslađa izdanja devojčice čije odrastanje prati cela planeta (FOTO)

Otkad je došla na svet, svaki izlazak iz kuće malene Nort bio je propraćen u javnosti. A kako i ne bi kada je reč o pravoj maloj zvezdi sveta mode?
1
1 / 6 Foto: Profimedia

Pre tačno tri godine, Kim Kardašijan donela je na svet svoje prvo dete - ljupku devojčicu punačkih obraza koju je nazvala Nort.

Da li je Kim Kardašijan preterala? Nova frizura Nort Vest zabrinula mame širom sveta (FOTO)

Kim je, u svom stilu, izložila javnost svaki detalj svog puta do prvog susreta s Nort: teškoće da zatrudni, otkriće da je u drugom stanju, zdravstvene probleme koje je imala u trudnoći, otečena stopala zbog kojih je patila dok je nosila skupocene sandale s visokim potpeticama, a potom i sam Nortin dolazak na svet.

Neko vreme, njeni roditelji Kim Kardašijan i Kanje Vest čuvali su svoju devojčicu samo za sebe, ali je ona vrlo brzo postala obavezno društvo u njihovim izlascima - odlascima na revije, skupocene večere i sl.

Pogledajte zbog čega su mediji Kim Kardašijan proglasili "najlošijom mamom na svetu" (VIDEO)​​​​​​​

Naravno, Nort nikada ne zaostaje za svojim trendi roditeljima. Štaviše, često je ona najveća zvezda na događaju kojem porodica Kardašijan-Vest prisustvuje upravo zahvaljujući ljupkim odevnim kombinacijama koje njena mama pažljivo bira za nju.

Uživajte u najsimpatičnijim izdanjima najmlađe modne ikone planete...

makonda-tracker