Neprepoznatljivi

Diznijeve zvezde nekad i sad: Zapanjujuće transformacije dece koju je svet obožavao (FOTO)

Mlade glumačke i pevačke zvezde koje su slavu stekle dečijem kanalu "Dizni" uporno se trude da pobegnu od imidža dečjih zvezdica. Neki od njih su, u tim pokušajima, otišli u sasvim drugu krajnost.
0
1 / 12 Foto: Profimedia

Upamćeni su po dečijim šalama, spletkama koje su njihovi likovi izvodili da bi izbegli domaće zadatke, igrali u simpatičnim komedijama, a njihova lica ostala su prepoznatljiva kao lica detinjstva, nevinosti i pristojnosti.

Međutim, pojedinima se nije dopadalo da ih Holivud uvek smatra dobrim dečacima i devojčicama iz komšiluka, pa su, ne bi li izgradili drugačiji imidž, posegli za drogama i ponašali se tako da je ceo svet bio zaprepašćen, a posebno njihovi mali fanovi.

Od ružnog pačeta do lepotice: Sve transformacije Kajli Džener

Možda i najbolji primer za to je Majli Sajrus, koja je svega nekoliko godina nakon što je zasmejavala mališane obrijane glave i polunaga jahala džinovski balon u obliku falusa na sceni, držeći u ruci džoint.

S druge strane, tu su i oni koji su zadržali pristojnost i uspeli da ne razočaraju svoje mlade obožavaoce, pa i kao odrasli oduševljavaju Holivud svojim manirima i umerenošću. Jedna od njih je i Hilari Daf, koja je danas požrtvovana i ponosna majka čiji je način odevanja primer mladima.

Region bruji o ovoj fotografiji: Neverovatna transformacija Martine Vrbos (FOTO)

Kakva god da je bila njihova promena, Diznijeve zvezde su danas neporepoznatljive u odnosu na period kada su bili samo mališani s velikim snovima...

makonda-tracker