Lepa Brena i Boba Živojinović: Naš foto - album iz Versaja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

lora

18-07-2013 20:38h
dve razlicite bele se nikada ne kombinuju
izgleda ruzno
SAT uz kamencice i elegantnu haljinu ccccc jos za Versaj???? i jos i na drugoj ruci narukvice pa mindjuse... uh
model sakoa ne ide uz haljinu

brena nikada nije znala da se obuce pored silne love

masa

20-07-2013 16:24h
Brena izgleda prelepo, koliko je srecna i zadovoljna govori njen osmeh a neukusne komentare moram da prokomentarisem - vi kada krenete u Versaj obucite se lepse!Poljubac za Brenu!

Vuk

19-07-2013 15:23h
Brena izgleda kao kraljica, sto zapravo i jeste ;)

Milica-Minja Ruzic

19-07-2013 21:30h
Posto nisi mogla da joj nadjes drugu,ili bolje receno nijednu,manu,zakacila si se za njen ukus,o kome se ,uzgred,ne raspravlja.Bena izgleda fantasticno,mada ,nebitno,malo starija od Bobe,izgleda mladje i svezije.Divan par,uz to i dugo traju sto je retko,ne samo u njihovim krugovima,nego uopste.Neka su uvek tako sretni i nasmejani,imaju mnogo razloga za to.Zdrava,lepa porodica.

Odvratna Nanet

25-07-2013 11:42h
Veoma lijepo...

ina

01-12-2013 15:40h
lora.....odlicno sroceno ! Kakva dva provincijalca i pored tolikog kesha !

story

22-09-2013 16:31h
Brenu licno ne poznajem. Sanjala sam je par puta. Prvi put je nisam videla iako sam se nalazila u Brckom. Bilo je to pre nego je rat poceo. Drugi put se ne mogu setiti sna, samo znam da je bila tu. Treci put sam je snila pre nekoliko dana. Bila je prelepa u snu. Kad sam se probudila napisala sam komentar u svoj telefon: lako je biti lepa pored dobrog coveka. Bobe nigde nije bilo. O njenom estradnom umecu ne bi da komentarisem jer nisam strucnjak za taj fah. Ima dobrih pesama, ne bi da ih nabrajam.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: