Una Grujić: Playboy zečica u seksi performansu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

BALKAN PEOPLE

09-02-2013 19:10h
SRPKINJE SU NAJSEKSIPILNIJE I NAJBOLJE RIBE NA SVETU!!!

sasa jovanovic

07-07-2013 18:04h
srpkinjama nemoze niko da pridje sto se tice lepote,imaju prelepe grudi...

sasa jovanovic

07-07-2013 18:05h
una je predivna...

nikolina

17-08-2013 11:55h
Kada vec imitira ovaj ples od doticnih devojaka iz inostranstva mogla je da se potrudi da to bude lepo i senzualno,a ne uvertira za snimanje filmova za odrasle. Veoma jeftino to izvodi bez stila.

gruji cuna

28-07-2013 20:10h
najobičnija fufa

marko

13-02-2014 16:34h
Nikolina potpuno se slažem sa tobom. To sam i ja rekao. Nije ovde samo reč o lepoti u ostalom i nije sva prirodna i ima tonu šminke na licu i silikone u grudima, nisu veliki ali se vidi previše joj stoje čvrsto. Bila je skoro u Užicu na jednoj žurci uzela 400evra za 5 minuta praćakanja u ovoj čaši. Strašno je na šta muškarci bacaju pare. Što bar ne dovedu pravu striptizetu koja će da pokaže brilijantno umeće na šipci - pole dance, da bar znamo šta gledamo. I kakve više zečice sve su to prostitutke koje se kriju iza časopisa i navodnog igranja glume nedostžne.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: