Čik joj nađite zamerku!

Sva modna inspiracija koja vam je potrebna! 10 najlepših kombinacija kraljice Leticije od Španije u 2021. godini

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Maja

29-12-2021 17:42h
Cvetna bela haljina je nešto najlepše što sam videla,u kombinaciji sa roze salonkama je čista fantastika.

x

03-01-2022 22:27h
Nakaradno, želire li biti robovi?

x

03-01-2022 22:28h
Za koga Vi radite gospodo?

katarina.476

08-01-2022 16:35h
Neki od ovih modela mogu da se podnesu, a u nekima ja ne bih išla da bacim smeće!! ''Ikona stila''?? Crne cipele i crna tašna na cvetnu haljinu??? Užas! I, to nosi jedna kraljica.... 'ajd' da je u pitanju neka starleta, ali krunisana glava?? Važno je da je model nekog poznatog kreatora, a što ne vredi ni ''pišljivog boba'' - to nikom ništa!!

Samo Da Pitam

14-01-2022 10:44h
@katarina.476
Draga Katarina, a na kom ste univerzitetu diplomirali savremeni dizajn? Hocu reći, na koje se reference pozivate, te ste toliko samouvereni? Hocu i ja nešto da naučim. Molim Vas da objavite link indeksiranog časopisa iz koga ste se "apdejtovali".
Zahvaljujem!

Tasha

12-01-2022 16:00h
Ona zaista ima stila, ali moj odabir njenih najboljih izdadanja bi bio prilicno razlicit, no dobro je sto je tako, inace bi bilo beskrano dosadno. :) Ona ume da balansira izmedju protokolarnog dress code-a, statusa, prilike i vlastitog stila, pri cemu najcesce uspe da se ne izgubi u moru opcija koje neograniceni budzet pruza i da iznese ono sto odgovara njenoj firguri i pojavi u celini. Mozda vecina ovoga sto ste odabrali, iz samo mog ugla, spada u njene manje uspesne izbore. Svetlo plava muslin haljina sa rucnim cvetnim vezom Carolina Herrera kuce i jos par krojem slicnih modela iste kuce su odlican izbor za nju. Ne bih nosila midi duzinu na njenom mestu, color blocks, maxi duzinu na potpuno ravnu obucu i presiroke modele koji progutaju njenu delikatnu figuru. Dezeni joj bolje stoje od jednobojnih materijala, ali haljine koje je odabrala, maxi i midi duzine, ne cine mnogo za njenu figuru. Moj favorit je pomenuta plavo cvetna haljina, a dopadaju mi se i tan torba i cipele koje nosi uz bez mantil haljinu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: