Nataša Pavlović: U vrtlogu mirisnih nota

Temeljno čišćenje lica osnova je nege koju voditeljka Nataša Pavlović primenjuje, a dobar san najbolji je antirid nakon kojeg njena koža postaje blistava i baršunasta
0
1 / 6 Foto: Marko Sovilj

MAKE-UP

- Privatno se retko kad šminkam i ne umem da stavim make-up onako kako bih želela. Kada izlazim iz kuće stavljam Diorov sjaj za usne, koji samo pojačava prirodnu boju. Ipak, šminku svaki put skidam temeljno. Predeo oko očiju čistim bebi uljem, dok za ostatak lica koristim bebi vodu koju mi specijalno iz Pariza donosi prijateljica. Nakon toga lice čistim preparatima profesora Milojevića, jer sam shvatila da mi veoma prijaju, a pošto nemam problematičnu kožu, ne eksperimentišem previše.

KOSA I NOKTI

Redovno odlazim na pedikir i manikir jer to najviše volim. Svoje nokte lakiram uglavnom lakovima neutralnih boja kako bi ih najbolje uklopila sa bilo kojom haljinom za emisiju. Kad sam bila mlađa, menjala sam po dve boje dnevno, ali sada nemam vremena za to. Kosu farbam u svetliju nijansu od svoje prirodne boje, a redovno odlazim na feniranje kod frizera. Stručnjacima sam prepustila kompletnu negu kose i dok dužinu skraćujem jednom godišnje, šiške kratim dva puta mesečno.

TELO

Godinama sam tražila pravu kremu za svoju kožu. Isprobala sam skoro sve, od Nivee do Diora, ali sam zaključila da mi najviše prijaju preparati profesora Milojevića. Oni moju suvu kožu održavaju hidrantnom. Volim i da odlazim na masaže, ali otkako sam postala majka, nemam više toliko vremena, pa je taj vid relaksacije pao u drugi plan. Smatram da je za kožu najbolji antirid san i zbog toga se trudim da svakodnevno pronađem vreme za odmor.

Ksenija Konić

makonda-tracker