oduševila

KO KAŽE DA TRUDNICE NISU SEKSEPILNE?! 10 provokativnih haljina Sofije Milošević koje su obeležila leto za nama

7

Iako je letnje mesece provela u poslednjem trimestru trudnoće, lepa manekenka izgledala je spremno za pistu i nije bežala od kratkih i pripijenih haljina

foto: Instagram
foto: Instagram

Dala je sebi oduška i uživala u hrani, odmoru i ljubavi sa svojim verenikom Lukom Jovićem, ali daleko od toga da je manekenka Sofija Milošević zaboravila na modu. Naprotiv — ova atraktivna Beograđanka tokom cele trudnoće oduševljavala nas je svojim modnim izborima i sigurno inspirisala trudnice koje su se možda libile da obuku mini-haljinu.

 

Manekenka je ostala verna svom stilu, zbog čega smo je viđale u uskim letnjim haljinicama, često vrlo kratkim, pa su tako trudnički stomačić i njene izvajane noge uvek bili u prvom planu. Sofija je eksperimentisala i s bojama i s materijalima i pokazala da i u drugom stanju možemo da izgledamo atraktivno i budemo ponosne na svoju figuru i kad je značajno punija nego što smo navikle.


Manekenka je, uz to, često nosila sandale s visokim potpeticama, a kako je sve to izgledalo — pogledajte u našoj galeriji.

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker