koja je najgora kombinacija?

RUŽNO DA RUŽNIJE NE MOŽE BITI: Ovo su najveći modni promašaji decenije, a među njima je čak i Megan Markl (ANKETA)

1

Na „crnoj listi“ našle su se i najuticajnije žene u svetu mode.

foto: profimedia
foto: profimedia

Megan Markl nedavno je proglašena ženom koja je najviše uticala na stil žena u 2019. godini, ali je dobila i jednu ne preterano lasku titulu. Ali nije jedina!

 

Popularni sajt Love The Sales sproveo je anketu u kojoj je učestvovalo osam miliona Britanki, a cilj je bio da se utvrdi koja slavna dama je najviše uticala na njihove modne izbore tokom proteklih deset godina, kao i koji su promašaji najviše odjeknuli, a ovo su rezultati.

 

 

5. Megan Markl

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

Na proglašenju njene veridbe s princem Harijem 2017. godine, lepa Megan nosila je sandale Aquazurra Very Mathilde Suede Crisscross. Problem? Bile su joj očigledno prevelike!

 

4. Kim Kardašijan

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pre nekoliko dana pisali smo o neverovatnim reakcijama javnosti na Givenchy haljinu koju je Kim Kardašijan (39) ponela na Met gali 2013. Starleta je priznala da je plakala pri povratku kući, ljudi širom sveta su je ismevali, a ova toaleta i dalje se često pominje kao najružnija haljina na svetu.

 

3. Majli Sajrus

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

U danima kada je davala sve od sebe da svima pošalje poruku da više nije devojčica iz serije Hana Montana, Majli Sajrus (27) je često bila vrlo oskudno odevena. Tako se na dodeli MTV nagrada 2015. pojavila u srebrnom… čemu god. Bilo je tu traka i kristala, a malo toga je ostavljeno mašti.

 

2. Lejdi Gaga

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Sada već legendarna haljina od mesa, u kojoj se pevačica (33) pojavila na dodeli VMA MTV nagrada 2010, napravljena je od argentinske govedine i trebalo je da podigne svest o pravima životinja. Imala je čak i beretku, odnosno šniclu. Nije poznato je li ovo izdanje imalo ikakav odjek, osim što su svi bili šokirani.

 

1. Džema Kolins

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Rijaliti zvezda Džema Kolins (38) proslavila se učešćem u rijalitiju The Only Way Is Esse, a definitivno najveći modni promašaj u protekloj deceniji je narandžasta njena haljina s potpisom Gerde Trubon, koju je ponela na žurki ITV Summer Party. Ponela ju je sa zlatnim salonkama.

 

 

makonda-tracker