FOTO

SVADBA VELJKA RAŽNATOVIĆA PAMTIĆE SE I PO OVOME: 10 najboljih modnih izdanja poznatih lepotica (ANKETA)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Joop

25-11-2019 12:40h
Anastasijina haljina je obican komad zavese,sta reci..toliko dobrih izdanja i nje i Cece, a na svadbi.. totalni fijasko

Sanja

26-11-2019 13:29h
Inace nije dobro plakati na svadbi..a ova Marijana Mateus kao musko...

parada neukusa

26-11-2019 20:08h
Razdrljeni dekoltei, šlicevi otvoreni do "na***nj@k@", vulgarno prozirne haljine kroz koje se vidi donji veš, a prednjači draperija kojom se odenula mama Ceca. Pitam se i kako je "velika vernica" Bogdana puštena u crkvu golih ramena i sa dekolteom skoro do pupka, da ne pominjem i njeno blagoslnveno stanje. Ali, ako popovi mogu da odstupaju od pravila koje nameću drugima, zašto to ne bi radilo i "njihovo stado"!

Dido

27-11-2019 00:29h
Bože sačuvaj koliko se o ovome piše. Očekujem da se objave i podaci ko je i kada u toku svadbe išao da piša. Očigledno mi nemamo pametnija posla.

Zsadv

27-11-2019 15:18h
Danijela Rodic se obukla bezveze mogla je neku lepsu haljinu

Veronika Star

29-11-2019 18:01h
Ne zna se cija haljina je gora. Toliko ruznih i prostih, vulgarnih haljina nisam videala na jednom mestu. Vidi se da je Raznatovicima radila samozvana dizajnerka. Veliki svetski brendovi nisu to slucajno. Samo pogledajte kroj Anastazijinog sakoa i sve ce vam biti jasno. Dzabe Svarovski kristali, sljasteci zlatni materijali, to nije glamur, to je prostakluk.

Sofronije

30-11-2019 17:00h
Od svih para koje imaju, ni jedna se nije obukla lepo. Gomila neukusa. Grudi naizvolte. Slicevi do gaća. A sve šljašti...ali to je njihov život.

Jela

04-12-2019 08:58h
Takav neukus se moze videti samo kod Srpskog „promi sveta“. Nezna se ko je losije buchen. A da ne pominjemo iscrtane obrve, nadubane usne, silikoni napred, silikoni nazad, strasnooooooo. Kad imaju para treba da plate da ih neko zna, posavetuje
No, seljak u Bec, seljak iz Beca
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: