ne prestaje da inspiriše

Pokazala je da i trudnice mogu da budu u trendu: 12 kaputa Kejt Midlton koji su obeležili ovu zimu

0

Ove zimske sezone vojvotkinja od Kembridža ostala je jedna od najbolje odevenih žena na svetu iako trenutno nosi svoje treće dete.

foto: REUTERS/Hannah McKay
foto: REUTERS/Hannah McKay

 

Poslednjih godina trudnice nisu više u nezavidnom položaju gada izbor garderobe za trudničke dane u pitanju. Velike modne kuće kreiraju čitave kolekcije za trudnice, a većina brendova uvek ima modele koje mogu da obuku i buduće mame, a da izgledaju lepo, piše Yumama.

 

Osim mode koja im ide na ruku, trudnice sada imaju i mnogo inspiracije, kako na internetu i specijalizovanim modnim stranama, tako i gledajući fotografije poznatih žena koje su takođe u drugom stanju, a zbog posla moraju da se pojavljuju u javnosti.

 

Osoba koja prednjači u elegantnim izdanjima na javnim događajima svakako je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. U njenom slučaju veliku ulogu u odabiru garderobe ima i protokol koji mora da ispoštuje, ali čini se da ona nekako uvek uspe da izvuče maksimum od onoga šta joj je dozvoljeno. Osim protokolom, uslovljena je i svojim, sada već velikim trudničkim stomakom, ali i hladnim zimskim danima.

 

Kejt je poznata kao neko ko ne nosi skupe brendove i često za javna pojavljivanja oblači već nošene stvari, ali svaki put uspe da izmami uzdahe svojim šarmom i neposrednošću.

 

Ono šta nas je ove zime najviše oduševljavalo su njeni kaputi, savršeno iskrojeni kako bi odgovarali njenoj figuri i trudničkom stomaku. Ono što svakako zapada za oko je i to da vojvotkinja najčešće bira kapute jarkih boja.

 

U galeriji pogledajte dvanaest modela koji su po našem mišljenju obeležili ovu zimu.

 

1 / 12 Foto: Profimedia
makonda-tracker