Story dizajnerski mesec 2010 revija

2
Pogledajte šta o svojim kreacijama koje su dizjnirali za vas kažu Verica Rakočević, Zvonko Marković i Darko Kostić i pogledajte modele na pisti.

Na interesantnoj mini reviji predstavljeni su atraktivni modeli koje magazin Story nudi svojim vernim čitaocima, a gosti na promociji, među kojima su bili i učesnici akcije, najpoznatiji kreatori Verica Rakočević, Ivana Rabrenović, Zvonko Marković i Darko Kostić, uživali su u koktelu i muzici. Modni znalci prepričavali su komentare koje su dobili od prijatelja i poznanika od kada je počela reklamna kampanja, a poznati kreator Saša Milojković, koji živi i radi u Rusiji, nije krio reči hvale za proizvode iz Story dizajnerskog meseca 2010.

Od sada pored majice Ivane Rabrenović za Natašu Bekvalac i haljine Verice Rakočević za Anicu Dobru možete poručiti i haljinu/top Zvonka Markovića za Anabelu Đogani.

Story dizajnerski mesec počeo je šestog jula, od kada je u prodaji majica koju je za Natašu Bekvalac kreirala Ivana Rabrenović; od 13. jula u prodaji je haljina Verice Rakočević koju nosi glumica Anica Dobra. Haljina i top Zvonka Marković koji je za inspiraciju imao pevačicu Anabelu Đogani u prodaji će se naći 20. jula, a Story dizajnerski mesec zatvara torba Darka Kostića kreirana za Jelenu Karleušu. Sve modele poznatih kreatora možete naručivati već od 28. juna na našem portalu, a na kioscima će u prodaji biti uz aktuelne brojeve magazina Story po ceni od 449 dinara.

Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker