Nisam svetac

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

mala

29-06-2010 20:54h
Pa naravno da nije svetac, vec sam djavo. Iako se non-stop krstio, kleo se u sve svoje zive i mrtve, bacao pogled ka Nebu, zahavaljivao Bogu za sve i za svasta + notorno lagao. A tome zapravo ko je on, tek ce se cuti i doznati. Zao mi zaludelih glasaca. Mada ni njih oni se istorosise ne ja jer nisam uopste ni glasala.

Aleksandra Jevtic

30-06-2010 01:38h
I opet LAZE..... U nedelju posle finala,u emisiji Narod pita,je rekao da ce pare dati u dobrotvorne svrhe.Nesto para Domu za nezbrinutu decu u Sremskoj Mitrovici i jos nekoj ustanovi,a ovde ih deli sa porodicom.O BOZE me sacuvaj i sakloni.....LUDAKA.

MIlica

30-06-2010 13:25h
Ovaj covek sve vise ludi; jutros sam cula kako prica da je Zorica Brunclik unistila karijeru Zorana Kalezica i da treba da odgovara zbog toga.

majda

30-06-2010 07:34h
Svaka cast MILOSU na svemu sta je pretrpeo i izdrzao, upravo je sve tako i bilo kako je MILOS naveo u intervju-u. Samo oni koji su dobro pratili Farmu, mogli su da vide sta se sve odigravalo u Farma-Radionici,,pijancenja,ogovaranje,perverzne psovke, i smisljanje paklenih planova od cuvene trojke FIRCI,MACA MARINKOVIC,SAJKO...bili su jedino uspjesni u jednoj stvari koju bi mi nazvali,,ispiranje zdravog mozga svima koji ne misle kao i oni,, Na kraju krajeva dovoljno je pogledati sam izgled i grimase FIRCIJA i MACE, pa bi i iole normalnom covjeku bilo jasno o kakvoj vrsti ljudi se radi...gledajuci FIRCIJA i MACU i sva njihova dobro smisljena zla pomislili smo da se nalazimo u 90-im godinama, kada je mrznja i rasturila onu divnu Jugoslaviju...Ipak sam bila dijete kada je sve pocelo da se rastura,i zalosno je da farma produkcija nije u korijenu sasjekla prve ispade FIRCIJA i MACE DISKVALIFIKACIJOM...sve bi se drugacije i bolje zavrsilo da su to uradili nakon prvog pocinjenog zla,a bilo ih je bezbroj.

JELENA

05-07-2010 18:49h
Ima ozbiljan problem sa ljudima oko sebe,sa sobom sa celim svetom!! Da nije tuzno bilo bi smesno!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: