Ja sam žena ratnik

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

mia

19-06-2010 14:05h
lepo je cuti ovako lepe reci od Anabele, bravo za nju! :)

ph

19-06-2010 15:03h
Bravo, Anci! Samo napred! Svak cast na borbenosti i hrabrosti! Uzivaj u novom zivotu i novoj ljubavi. Ovo sto vam pojedini likovi podmecu razne price je stvarno dno dna, ali tako samo pokazuju koliko vam zavide. Vi se volite, ljubite i drzite zajedno, jer ste pokazali da ste tako mnogo jaki. Srecno Radulovici u zajednickoj buducnosti!!!

Sasa

20-06-2010 03:28h
Samo mogu reci BRAVO Anabela!!! Mnogim nevernim Tomama si pokazala i dokazala svoju PRAVU k'o gromada Ljudku velicinu, dostojnu divljenja!!! S' ponosom uzdignute glave koracaj u nove Zivotne pobede i NIKADA se NE osvrci u nazad!!! Iskreno i od srca cenim i postujem SVAKU ZENU RATNIKA, a TO Ti ime s' punim pravom pripada!!! NI jednog trena NISAM posumnjala u Tebe i Tvoje sposobnosti; SVE sto si mastala i sanjala DA ces postici i dostici, kako u privatnom tako i u poslovnom Zivotu. Plemenitim Ljudskim dusama SE DOBRO DOBRIM VRACA!!! Zato SVU srecu ovoga Sveta zelim Tebi, Tvojim Andjelima i Mladenu; Da ZAJEDNICKIM snagama stignete i vecno ostanete NA Tronu Olimpa, Tamo gde i pripadate!!!

vesna

20-06-2010 14:12h
Bravo Anabela!!!

milenkovic nikolina

23-06-2010 14:14h
ANABELA,JA TE OBOZAVAM I U SVEMU PODRZAVAM.TI SI UZOR JEDNE HRABRE ZENE,SAMO GLAVU GORE I NASTAVI TIM PUTEM.ZELIM TI PUNO SRECE U LJUBAVI SA MLADENOM JAKO STE MI SLATKI I SAVRSEN PAR.NEOSVRCI SE SE NA PROSLOST KADA IMAS SAVRSENU BUDUCNOST.A JA SE NADAM DA CU TE NEKADA U ZIVOTU UPOZNATU TO MI JE JEDNA NEOSTVARENA ZELJA.LJUBIMO TE PUNO,I ZELIMO TI PUNO ZDRAVLJA I SRECE TEBI I MLADENU,A NARAVNO I LUNI I NINI.

ANA

24-06-2010 00:40h
STA RECI NAJLEPSA SI,NAJBOLJA SI I DA ZENA BORAC SI TO NIKO NE MOZE DA TI NEGIRA.DRAGO MI JE DA SI KONACNO SRECNA.NE OBAZIRI SE NA SITNE DUSE.

aurora

25-06-2010 13:11h
bravo za reci pesme i amazonku 2010.srecno

olgica 30 jun 2010

30-06-2010 20:39h
Anabela,samo napred, nazad ni slucajno. Sama da se boris je tesko, sa Mladenom mozes sve. Postovanje i ljubav pobedjuju. Srecno.

Jasmina

06-07-2010 00:25h
Draga Anabela! Zelim ti puno srece u zajednickom zivotu sa Mladenom!Samo te on moze usreciti, stvoreni ste jedno za drugo! Sva blistas od srece, zato te molim od srca: gledaj buducnost mani se proslosti i velicanja Gagija! Kada cujem Gagi muka mi je, jer taj covek bez obzira sto imas sa njim decu, te je unistio skoro skroz, a Mladen ti je vratio osmeh na lice, voli te i postuje! Hrabro napred uz svu srecu ovog sveta koju si zasluzila!Volim te i obozavam!!!

mira

06-07-2010 21:38h
Prvi put za 15 godina ova prelepa zena ima iskreni osmeh na licu i nije sputana od strane onog ludaka Gagija.Sva podrska Anabeli i Mladenu.

Rina

13-07-2010 12:22h
Prelepa zena i majka, samostalna, atraktivna zna sta zeli od zivota!

IKONA ZENSTVENOSTI!

Ljubav je pokretac svih zelja, samo napred... svu srecu ovoga sveta Anabeli i Mladenu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: