Ivana Đerisilo: U ljubavi mi cvetaju ruže

0
Odbojkašica Ivana Đerisilo prvi put otvoreno priča o svom odnosu sa plivačem Miloradom Čavićem i otkriva da je, uprkos glasinama kako su raskinuli, njihova veza veoma kvalitetna
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Dvadesetsedmogodišnja odbojkašica Ivana Đerisilo i godinu dana mlađi plivač Milorad Čavić i dalje uživaju u strasnoj ljubavi, uprkos tome što je vest o njihovom razlazu krajem prošle godine preplavila domaće medije nakon što je Čavić uslikan u provodu s anonimnom atraktivnom crnkom. Sudeći po najnovijem razvoju događaja u životu poznatog para, njih dvoje neizmerno uživaju u iskrenoj ljubavi, a lepša polovina popularnog dvojca negira postojanje bilo kakvih trzavica u njihovom odnosu. Protekle subote Ivana i Milorad provodili su se na prestoničkom splavu Freestyler a u nedelju su bili i kumovi na jednom krštenju u Beogradu.

- U mom privatnom životu sve je po starom i u ljubavi mi cvetaju ruže. Proteklog vikenda bili smo kumovi na krštenju jednog malog deteta, pa smo vikend proveli zajedno u Beogradu – kaže Ivana i odgovara na najnovije spekulacije u vezi s njenom navodnom trudnoćom.

- Ne planiramo bebu. Kada zatrudnim, pevaću od sreće i to sigurno neću kriti. Dete je nešto najlepše što može da vam se dogodi u životu, ali potrebno je i da mu se predate u potpunosti – iskrena je zgodna sportistkinja.

 

Nikola Rumenić

 

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 18. maja.

makonda-tracker