RASMC za doček NG u Domu omladine

0
U velikoj sali Doma omladine od 21:00 Rambo Amadeus će pevati 31. decembra, a karte su u prodaji na Blagajni DOB-a od danas
foto: promo
foto: promo

Rambo Amadeus & Mutant Dance nastupiće u novogodišnjoj noći u Domu omladine.

Sledeći preporuke svetske zdravstvene organizacije u suzbijanju pandemije gripa, u pokušaju da odgovore na potrebe svoje cijenjene publike, Rambo Amadeus sa zadovoljstvom obaveštava svoje obožavaoce o detaljima dočeka Nove Godine u Velikoj sali Doma omladine Beograda:

 - Biće besplatno  servirano razno voće u velikim količinama, zbog vitamina i raspoloženja. Prilikom ulaska u Dom omladine, oko 21-22h biće servirana i besplatna rakija za dobrodošlicu, u svrhu užitka ali i dezinfekcije. Tačno u ponoć, RASMC će uz čestitke preporučiti publici da budu kul, te da se ljubljenje, grljenje i rukovanje svede na minimum, da bi se smanjila mogućnost bespotrebnog  širenja virusa.

Posle svirke, bina se pretvara u back stage, tako da će publika napokon moći da vidi šta se zbiva iza bine. Prilikom odlaska publike, između 01-03h takođe će biti servirana po jedna putnička rakija iz istog razloga. 

makonda-tracker