Saša Jovanović: Maja je super lik!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

M

15-12-2009 07:36h
Sasa nije iskren u svojim izjavama, a sto se tice njegovog odnosa i Majinog, i toga sto sada izjavljuje kako je Maja super lik, to je dokaz da Maja po izlasku sa Farme treba da ga tuzi za sve bljuvotine koje je rekao na racun privatnog zivota Majin. U Farmi je Sasa pricao jedno, a sada prica drugo, da li je moguce da je Sasa toliko labilna licnost da ne zna sta kada izjavljuje.
Sto se tice Marka, ni tu Sasa nije iskren, jer Sasa svojim izlaskom sa Farme pokusava da opravda Markovo ponasanje, pa iz tih razloga govori kako izmedju Marka i Sandre ne postoji ljubav, a Sasa ne zna da je marko u vise navrata na Farmi izjavio da mu se jako svidja Sandra i da je pukao za njom, a nije znao da se snima.
Ako Sasa misli da opravda Marka, kod njegove navodne devojke, to mu je greska, jer ta NAVODNA MARKOVA devojka ako i malo ima pameti i ponosa ne bi trebala to da prihvati, jer ako se Marko tako ponasa pred kamerama, kako li se tek ponasa kada nema kamera.
Razumem Markov odnos prema Sandri dok mu je trajao zadatak, ali kada je obavio zadatak, zasto je i dalje nastavio da proganja Sandru?
A jako smo dobro mogli da vidimo i Markovu reakciju i ljubomoru kada ga je Sandra ignorisala, e tu je decko pukao, ali to Sasa ne zna.
Nije mi jasno kako Sasa moze da tvrdi da u stali nije bilo nista, to on ne zna, a i zasto bi mu Marko rekao. Seksa sigurno nije bilo, a razmene neznosti je sigurno bilo.

Po ovoj Sasinoj izjavi vidimo da novinari imaju slobodu izjasnjavanja, i da novinarima ne mozemo verovati.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: