Lepa Brena u Sidneju

Muzička diva Lepa Brena prošle nedelje otputovala je u Sidnej, a fanovi su je dočekali na aerodromu, kao veliku svetsku zvezdu
0
1 / 8 Foto: Grand

Našu slavnu pevačicu Lepu Brenu u Sidneju su na aerodromu dočekali mnogi fanovi, a sam izlazak iz zgrade ličio je na dolazak svetskih muzičkih zvezda. Limuzina od 15 metara čekala je Brenu, ali to nije jedina privilegija poznate pevačice. Tokom boravka u zemlji kengura Lepa Brena će imati ličnog kuvara i masera koji će joj biti na raspologanju 24 sata. Tokom turneje pevačica i njen bend nastupaće u Pertu, Melburnu i Sidneju.

- Posebno se radujem susretu sa mojim zemljacima, koje viđam samo kada sam na turneji u Australiji. Vidim da me se publika uželela i drago mi je što sam u prilici da svima njima donesem muziku iz domovine. Australijska publika je najsrdačnija na svetu, baš zato što je veoma udaljena od matice. Srećna sam što je moja misija Uđi slobodno probudila dobre vibracije – rekla je Brena koja je u Sidneju već održala jedan trosatni koncert dok je hiljade ljudi sa njom pevalo u horu.

Ksenija Konić

makonda-tracker