Ko je sve ušao na Farmu

0
Pogledajte u video-prilogu kako je sedamnaest poznatih ličnosti stiglo na Farmu, a saznajte i da li su pevačice Ana i Maja Nikolić već u svađi, na šta bi osvojeni novac potrošio novinar Aleksandar Jovanović, zašto učestvuje rok zvezda Viktorija i kakvi su utis

Nakon što je domaća javnost mesec dana intenzivno nagađala ko će sve od VIP ličnosti učestvovati u prvom serijalu rijaliti šoua Farma, dileme su konačno otklonjene, jer se u novoizgrađeno gazdinstvo u selu Lisović nadomak Barajeva uselilo sedamnaest poznatih učesnika koji će se u naredna dva i po meseca boriti za nagradu od 100 hiljada evra.

Budući farmeri na imanje su stigli u dva autobusa koji su ih izbacili usred šume, a do kuće su išli peške, noseći džakove sa odećom koju će koristiti za razmenu na pijaci. Kroz prašinu i prigušeno svetlo u prvim redovima koračale su pevačice Marina Perazić i Maja Nikolić, a u stopu su ih pratile voditeljka i manekenka Olja Crnogorac i poslednja miss Jugoslavije Slavica Tripunović Dajana, zatim predstavnici Zvezda Granda Svetlana Tanasić i Milan Topalović, Toma Jovanović iz benda Black Panters, voditelj Zoran Radojković Pile, Dragica Radosavljević Cakana, Igor Lazić Niggor, novinar Aleksandar Jovanović i nekadašnja rok zvezda Snežana Mišković Viktorija. Glumačke boje brani Branko Babović poznatiji kao Đuro Palica iz Kursadžija, a život u skromnim seoskim uslovima isprobaće i Nikola Hadži Nikolić iz grupe 357, kao i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. Nekadašnji fudbalski as i pobednik prvog serijala VIP Veliki Brat Saša Ćurčić Đani u maniru velikog džentlmena umesto džaka na rukama je doneo atraktivnu pevačicu Anu Nikolić kao poslednju učesnicu, a zgodna Paraćinka se iz nepoznatih razloga sve vreme stidljivo krila od novinara i fotoreportera. Na ulazu u novu kuću sačekale su ih devojke u narodnim nošnjama koje su ih tradicionalno poslužile solju, hlebom i rakijom, a potom su upoznali i domaćina koji će im davati zadatke i učiti ih seoskim poslovima.

Propozicije takmičenja u kojem će se poznata družina boriti za vrednu nagradu su sledeće: farmeri će živeti u uslovima u kojima su živeli naši preci - nema struje ni elektronskih uređaja, voda se uzima iz bunara, cigarete se zavijaju, spava se na drvenim krevetima, posteljina je od sena, koristi se poljski WC koji će domaće zvezde morati same da prazne lopatom, a neće imati ni toalet-papir na korišćenje, dok ga ne zarade na pijaci. Svake subote jedan od VIP seljaka biće izbačen i pisaće oproštajno pismo u kojem će imenovati farmera kojem u amanet ostavlja gazdinstvo za narednu nedelju. Učesnici će osim gazde birati i dvoje sluga od kojih će se jedan naći u duelu za izbacivanje.

Za dobro obavljen zadatak farmeri će osvajati dukate i bolje uslove života, ali nema sumnje da će se sedamnaest VIP učesnika naći na ozbiljnim mukama na putu do 100 hiljada evra.

makonda-tracker