Promocija magazina Kontakt

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

petar

03-09-2009 00:17h
cestitam, svaka cast. :) danas uzeo magazin u uscu, izgleda skroz ok.

Slobodan Praljak

08-06-2010 00:29h
MOLBA


Pišem Vam ovo pismo kao molbu,kao preklinjanje za vašu nesebičnu pomoć.Smatram da ste Vi osoba koja mi može pomoći i rešiti moj veliki problem.Ne želim da izazovem sažaljenje,niti da vas dirnem svojom životnom pričom,već da me razumete kao čoveka i pokušate da mi pomognete.U pitanju je ŽIVOT,moj život koji je ugoržen opakom bolešću.

Moje ime je Sobodan Praljak,imam 24 godine,rodom sam iz Vajske.Otac sam dvogodišnje devojčice Lorene,koju u poslednjih šest meseci viđam jednom mesečno,jer mi je prebivalište na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.Zbog prirode moje bolesti vezan sam za svakodnevnu terapiju,koja uključuje kiseonik i lekove,pošto me jedino oni još uvek održavaju u životu.Bolujem od neizlečive bolesti PRIMARNE PLUĆNE HIPOTENZIJE.JEDINO REŠENJE JESTE TRANSPLATACIJA PLUĆA I SRCA KOJA TREBA DA SE OBAVI U AUSTRIJI,a koja izuskuje ogromnu količinu novca.Ja kao pojedinac nisam u stanju sam da je prikupim,a sva ušteđevina koju sam imao potrošena je,najpre na lečenje mojih najbližih a sada i na mene.Moj otac je bolovao od raka jednjaka i posle dugog lečenja upokojio se prošle godine.Majka mi je srčani bolesnik i boluje od tromboze već pet godina.Inače i moja mlađa devetnaestogodišnja sestra,Slobodanka,razbolela se nakon porođaja od iste bolesti kao i ja.Na našu veliku žalost,pre dve godine se upokojila.

Pre tačno četiri meseca,lekari su konstatovali da mi je preostalo još ŠEST MESECI.Od tih šest,ČETIRI JE PROŠLO,a ja još uvek nisam uspeo da sakupim potreban novac za operaciju.

Svestan sam činjenice da ima mnogo onih kojima je takva pomoć potrebna,ali isto tako sa sigurnošću znam i verujem da ima i mnogo onih koji se odazivaju i žele da pomognu.Vođen tom nadom i željom da lice moje ćerke viđam mnogo češće i duže ja vas još jedanput najiskrenije molim za pomoć i razumevanje.Unapred zahvalan.


Istinitost i validnost ove moje izjave i molbe može da potvrdi moj lekar i hirurg,koji treba da izvrši transplataciju,dr Miodrag Bijelović.Njegov kontakt telefon jeste 021/480-5257 ili 064/1-657-655.
Broj mog ziro racnua 340-32073442-15 Erste bank Novi Sad.Moj broj 063-147-2374.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: