Madona oduševila publiku na Ušću

0
Svetska pop kraljica Madona, pred više od 40.000 ljudi na Ušću, audio i video efektima kao i plesnim spektaklom priredila je dvočasovni doživljaj za pamćenje

Madona je na mesto koncerta stigla odmah nakon sletanja na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Fanovi, koji su počeli da pristižu na Ušće još u ranim popodnevnim časovima, imali su priliku da uživaju u nastupu svoje pop ikone na tonskoj probi. Prema rečima Madoninih fanova, pevačica je na probu došla u crnoj trenerci i sa crnim kačketom, bez trunke šminke. Videvši publiku koja je došla pet sati pre početka samog događaja, Madona je rešila da im priredi mini koncert. Sve vreme, više nego raspoložena zvezda, komunicirala je sa publikom i požalila se da je jedino što joj smeta na Ušću - prašina.

Koncert je počeo u 22 časa, sa sat vremena zakašnjenja, pošto je, prema rečima organizatora, kraljica popa želela da zagreje publiku. Prvi takt počeo je uz kompjutersku animaciju koja je emitovana preko ogromne kocke na bini. Potom se kocka razložila, otkrivši stepenište i tron sa Madonom na njegovom vrhu, a pevačica je tad zapevala Candy Shop i pozdravila Srbiju.

Spektakl je bio podeljen na četiri celine, od kojih je svaka imala svoj vizuelni identitet. Madona je sve vreme koncerta bila u sjajnom raspoloženju, pa je tokom nastupa u publiku bacila svoju trzalicu i naočare. Kada je publika pomislila da ih pop ikona više ne može iznenaditi, u samoj završnici koncerta uz zvuke pesme Give It 2 Me, pevačica se spustila do prvih redova i prepustila publici mikrofon.

Madonin koncert nisu propustile ni poznate ličnosti Srbije. Među prvima, na koncert je došla Neda Ukraden sa ćerkom Jelenom, Leontini Vukomanović društvo je pravio izabranik njenog srca Filip Pat, dok je pevačica Ana Nikolić, koncert jedne od svojih omiljenih pevačica želela da doživi iz publike, pa je koncert pratila iz dela rezervisanog za najvernije fanove.

Atmosferu sa koncerta pogledajte u video prilogu.

Danilo Mašojević

makonda-tracker