Na snimanju serije Sva ta ravnica

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Ruzica

12-04-2010 22:37h
Veceras sam pogledala verovatno poslednju epizodu serije ``Sva ta ravnica`` i ne mogu, a da ne dam komentar za ovako dobro uradjen scenario. Posebnu draz daje ta neizvesnost do samog kraja, ko je ubica. Zaista svaka cast! Naravno tu su i odlicno odigrane role glumaca koje su za svaku pohvalu. Nikoga ne mogu posebno da izdvojim, ali se vidi dobra rediteljska ruka i ostro oko kamermana. Veliki pozdrav citavoj ekipi koja je radila na ovom projektu.
Verujem da ce se desiti nastavak serije jer me je poslednja recenica navela da pomislim da nije kraj jer Jovan Jagodic kaze:``Hajdemo Milice, zavrseno je jedno poglavlje naseg zivota.`` Ovo sam samo parafrazirala. Veliki pozdrav od Ruzice

mira

13-04-2010 23:50h
Ne mogu da prihvatim da je ova serija završena.Zaista nisam zapamtila da sam nešto slično gledala.Svaka čast celoj ekipi,uživala sam i čekala ponedeljak za novi nastavak.Nemojte dozvoliti da se na ovome završi ima prostora za nastavak.Svi su bili fenomenalni i svako je na svoj način dao pečat seriji sve čestitke Pozdrav Mira
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: