Posetite poslednji ovogodišnji Story&Naxi savršen vikend

0
Poslednji ovogodišnji Savršen vikend u organizaciji magazina Story i Naxi radija održaće se 5. i 6. jula u kafeu Koketa na Adi Ciganliji, u periodu od 11 do 17 časova.

Zajedno sa prijateljima projekta Mg Mivela vodom, Grand kafom i Esensom, Story i Naxi će organizovati brojne zabavne aktivnosti, u kojima će posetioci moći besplatno da uživaju.

Dok uživate uz jutarnju Grand Aroma kafu, pokažite humanost i pošaljite poruku na 1003. Spremite se za leto uz Esensa savete za zdravlje i osvežite se uz oficijalnu vodu vikenda Mg Mivela. Saznajte šta vam predviđaju zvezde u narednom periodu i otkrijte sve čari kristaloterapije, prepustite se uživanju uz masaže, razmrdajte se uz jutarnje vežbe i zabavite uz kubanske ritmove i salsu.

Kao i svakog vikenda, iskoristite priliku da se spremite za večernji izlazak uz manikir i frizuru, zablistajte punim sjajem i uživajte u vrelom letnjem provodu. Za mališane smo pripremili poseban dečiji kutak u kojem će moći da razvijaju svoju kreativnost uz mnoštvo radionica, zabave se i razmrdaju uz školice plesa i sporta.

Iskoristite priliku da uživate u društvu omiljenih poznatih ličnosti, koje će otkriti svoj recept za Savršen vikend. Svi oni koji neće biti u prilici da dođu na Adu, dešavanja će moći da prate uživo putem emisije Savršen vikend na Naxi radiju, koju će voditi Dejan Avramović.

Posetioce očekuju brojna iznenađenja, pokloni i još mnogo toga.

makonda-tracker