Koncertni najvećih domaćih zvezda u Naxi oazi u Delta City-ju

0
Koncerti najvećih domaćih i regionalnih zvezda, predstave za decu, kreativne radionice, nastupi iluzionista, modne revije, saveti stručnjaka o nezi lica i tela, kao i škole plesa i drugih sportova – samo su deo programa prve Naxi oaze, u kojoj će posetioci Del

Naxi oaza, u atrijumu Delta City-ja, ovog jula, biće idealno mesto za beg od gradske gužve i vrućine, a zahvaljujući brojnim dešavanjima i zabavnom programu – odličan provod je zagarantovan.

Zdravko Čolić, Toni Cetinski, Goca Tržan, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Željko Vasić, Frajle, Leontina i hor Čarolija – samo su neki od muzičara koji će ovog leta uveseljavati posetioce Delta City-ja svojim hitovima.

Veliko otvaranje Naxi oaze biće prvog vikenda jula, od 4. do 6,  a tim povodom posetioce očekuju koncerti Željka Vasića (4. jul, u 20 sati), Nevene Božović (5. jul, u 20 sati), kao i humanitarni zumba maraton za ugrožene u poplavljenim područjima – Zumbaton (6. jul, u 20 sati).


Posetioci svih uzrasta imaće priliku da se zabave u Naxi oazi – od Ženskog kutka za mame (modna dešavanja, saveti stručnjaka u vezi sa negom lica i tela...), Piratskog sela za decu (kreativne radionice, maskenbal...), do gejming zone za tate (turniri u omiljenim PES i FIFA igricama).

Ovog leta, atrijum Delta City-ja biće omiljeno mesto za uživanje Beograđana, ali i brojnih gostiju glavnog grada, a svi sadržaji, u okviru Naxi oaze, biće besplatni i dostupni posetiocima svakog dana, u toku trajanja, od 10 do 22 sata.

makonda-tracker