Goga: Nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sam pomogla

0
Iako je i sama u finansijskoj krizi, pevačica Goga Sekulić našla je način da pomogne ugroženim donoseći hranu u prihvatni centar Pionir.
Goga Sekulić, Foto: Storry arhiva
Goga Sekulić, Foto: Storry arhiva

Pevačica je automobilom punim prehrambenih proizvoda stigla ispred hale Pionir i odmah počela da vadi donaciju za ugroženo stanovništvo.

Kako se zna, Goga je u finansijskoj krizi, ali je u saradnji sa jednom pekarom na Zvezdari, donela pune kutije peciva i sendviča. Volonteri su odmah pritrčali da joj pomognu, a deca nisu mogla da se odvoje od nje.

Sve vreme su pevali njene pesme Vuče lopove i Rekord sam oborila, a ona je sate provela družeći se sa njima.

Ono što je mališane najviše obradovalo jeste kutija sa krem bananicama koju je pevačica otvorila i podelila svima koji su se nalazili u njenoj blizini.

- Ja trenutno nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji, ali sam smatrala da je neophodno da se uključim u ovu akciju i pomognem ugroženima koliko god je to potrebno. U dogovoru sa jednom pekarom sa Zvezdare, dovezla sam hranu, jogurte, ali i slatkiše za decu koja su ovde zbrinuta. Ja ne mogu da vam opišem osećaj kada se nekoliko mališana okupilo oko mene, u isto vreme sam bila tužna jer znam da nemaju dom, ali i srećna jer sam im ulepšala boravak u ovom centru. Apelujem na sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju koliko god mogu i da pomognemo našem narodu - izjavila je pevačica za dnevni list Alo!.

makonda-tracker