Farel Vilijams: Novi singl Merlin Monro

0
Sa megauspešnog albuma Girl, Farel je objavio novi singl Merlin Monro, i najavio učešće u novoj sezoni šoua The Voice.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Grammy nagradama ovenčan i za Oskara nominovan, Farel Vilijams, biće vokalni instruktor sedme sezone TV muzičkog takmičenja The Voice, koja se emituje na kanalu NBC.

On je za sada prvi potvrđeni član budućeg žirija koji je još u formiranju.

- Ovo je bila fantastična godina za Farela, u kojoj je nagrađen za svoj dugogodišnji rad u svetu muzike. Njegov uspeh je dodatno učvrstila Oskarom nominovana Happy (pesma sa soundtracka filma Dispicable Me 2), kao i Grammyjem nagrađena Get Lucky. Njegova dominacija kada su u pitanju tiraži, u kombinaciji sa  paralelnim uspesima koje je postigao u svetu mode i dizajna, čine ga neodoljivim dodatkom porodice The Voice serijala, izjavio je Paul Telegdy, predsednik kuće NBC.

- Farel je već napravio značajan uticaj na naš šou, kao mentor i Usherov savetnik u sezoni 4, a za to mesto ga je preporučila izuzetna lista uspeha koju je postigao kao producet i kao izvođač. Farel je savršen za naš šou, jer  mi takođe evoluiramo i težimo novim, višim standardima - nastavlja Telegdy i dodaje: Mi, dakle, pružamo dobrodošlicu nekome, ko je već član naše porodice.

Farel se, takođe, pojavio u prethodnoj sezoni serijala The Voice, kada je sa pevačem Robinom Thickeom izveo hit Blured Lines.
 
Farel takođe možemo čuti i na soundtracku za film Čudesni Spajdermen 2, u pesmi That’s My Man.
 
Na albumu Girl, Farel Vilijams je sarađivao sa Justinom Timberlakeom i Aliciom Keys, a uzvratno mu gostuju Daft Punk, Miley Cyrus i JoJo. Pesma Happy je postala međunarodni fenomen, sa do sada preko 5 miliona digitalnih preuzimanja, a već 3 uzastopne nedelje zakucana je na mestu br.1 Billboardove liste singlova.
Pesmu Marilyn Monroe možete čuti na našim radio stanicama, a na video ispod teksta pogledajte spot koji su građani Pančeva, na čelu sa hip-hop grupom Iskaz, napravili inspirisani pesmom Happy.


makonda-tracker