Džesika Alba u kampanji Breakfree poziva žene da se međusobno ohrabre

0
Džesika Alba pokrenula je Braun kampanju #breakfree i pozivala žene širom sveta da podrže i ohrabre jedne druge kako bi se oslobodile sumnji u sebe i osećale sasvim dobro.
Džesika Alba
Džesika Alba

Kampanja je nastala usled rezultata istraživanja koje pokazuje je međusobno žensko osuđivanje, bilo da je to njihov lični osećaj ili stvarne osude, može biti ključni pokretač nesigurnosti i smanjenja samopouzdanja, dok je, sa druge strane, pozitivno ohrabrivanje ima veliki uticaj na lično osnaživanje žena.

 Dr. Džulia T. Vud, Lineberger, profesor društvenih nauka, Emerita na univerzitetu Severne Karoline u Čepl Hilu, kaže: - Ono što druge žene govore o nama neizbežno utiče na to kako ćemo se mi, kao žene, osećati zbog toga. Takve osude će ili učiniti nesigurnost većim ili pomoći da osoba izgradi svoje samopouzdanje. Štaviše, kada je žena prijatna i upućuje drugoj ženi komplimente, obe će se osećati veoma pozitivno.

Braun, svetski brend broj jedan za epilaciju i ekspert za oblikovanje kose teži da učini da se svaka žena oseća lepo i izgleda ženstveno, uklanjanjem fizičkih barijera koje bi u suprotnom smanjile njihovo samopouzdanje. Sada Braun skreće pažnju ženama da obustave osudu i počnu da ohrabruju druge žene kako bi one prevazišle emocionalne barijere.

Džesika Alba, nedavno imenovana za ambasadora brenda Braun, rekla je:

-Veoma sam uzbuđena oko ove kampanje jer u potpunosti razumem problem osude i nedostatka samopouzdanja ali, srećom, iz ličnog iskustva znam koliko je neverovatno osnažujuća ženska pozitivna podrška. Pozivam žene da izgovore, pokažu i podele svoju podršku sa svojim prijateljicama, članicama porodice, koleginicama – sa sestrama širom sveta. Hajde da pružimo jedna drugoj samopouzdanje, oslobodimo se nesigurnosti i zajedno hodamo uspravno. Pomislite na ženu kojoj se divite i recite joj to danas!

Pozivamo vas da vašim tvitovima sa haštagom #breakfree ohrabrite svoje prijateljice i osvojite vredne nagrade koje poklanja Braun. Tvituje s haštagom #breakfree do 6.4. 2014. do 24 časa, a dve čitateljke čiji tvitovi budu retvitovani naveći broj puta, osvojiće Braunove nagrade.

makonda-tracker