Najgluplje izjave poznatih

0
Pogledajte kakve su sve gluposti nekom prilikom izjavili Madona, Bijonse, Tom Kruz i drugi.
Bijonse, foto: Instagram
Bijonse, foto: Instagram

Inspirisani Kris Martinom i Gvinet Paltrou koji su objavili da svesno prestaju da budu par, ili kako bismo mi to rekli razvode se, predstavljamo vam neke od gluposti koje su svojevremeno izjavile druge poznate ličnosti.

Ričard Gir - Znam ko sam. Niko drugi ne zna ko sam. Da sam žirafa, a neko mi kaže da sam zmija, ja bih pomislio ne, ja sam žirafa zapravo.

Tom Kruz - Kada sam bio klinac, došao sam do jedne litice i poželeo da skočim. Nisam hteo da se ubijem, već da poletim.

Karla Bruni Sarkozi - Dok su mi sređivali kosu i šminkali me u bekstejdžu neke modne revije, ja bih sakrila Dostojevskog u korice Ellea ili Voguea, ali bilo bi pretenciozno da izjavim da sam bila pametnija od drugih supermodela.

R Kelly o optužbi za seks sa maloletnicom - Odjednom postaneš američki Bin Laden. Jedino Osama zna kako mi je i kroz šta prolazim.

Bijonse o porođaju - Kada sam se porađala, to je bio prvi put da sam ostavila sve po strani i predala se. Osećaj je predivan. Dok sam se porađala mislila sam o moći koju žene poseduju. Iskazujući to uzbuđenje i senzualnost, osećajući vezu sa mojim mužem shvatila sam da me je moje dete upoznalo sa samom sobom.

Madona - Hoću da budem kao Gandi i Martin Luter King i Džon Lenon...ali živa.

Kristin Stjuart o bezbižnom detinjstvu - Bilo mi je dosadno. Pitala sam se: Zašto je sve tako jednostavno? Zašto ne može nešto zeznuto da mi se dogodi.

Erik Kantona, bivši igrač Mančester Junajteda o napadu na navijača - Galebovi prate ribara jer misle da će sardine biti bačene u more.

Kako piše Mondo, ovaj tekst će se nastaviti… A mi uopšte ne sumnjamo u to.

makonda-tracker